FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dijon insistă pentru Diabate! » Dinamo riscă să rămînă doar cu Pulhac pe stînga

Dacă va ajunge la Dijon, Diabate va mai avea 4 conaționali drept coechipieri
Dacă va ajunge la Dijon, Diabate va mai avea 4 conaționali drept coechipieri

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 21:04

Roş-albii riscă să-l piardă pe fundaşul stînga ivorian dacă francezii vor da OK-ul pentru a plăti 500.000 de euro într-o singură tranşă.

Zie Diabate, 22 de ani, ar putea fi primul jucător din lotul ce a terminat 2011 în fruntea clasamentului Ligii 1 care să se despartă în această iarnă de Dinamo. Ivorianul, convocat cu regularitate la echipa naţională de tineret a ţării sale, dar şi titular printre "cîini", este curtat insistent de către Dijon, locul 16 din prima divizie franceză. Oamenii din interiorul clubului din Ştefan cel Mare afirmă că afacerea ar fi trebuit să se perfecteze deja.

De ce? Şefii lui Dijon au întrebat de preţul africanului, dinamoviştii au cerut 200.000 de euro acum, plus 300.000 de euro la viitorul transfer. Francezii au anunţat că sînt de acord cu preţul fixat, dar, atunci, bucureştenii s-au sucit şi au solicitat 500.000 de euro într-o singură tranşă. A rămas ca gruparea din Hexagon să trimită zilele viitoare ultimul răspuns. Roş-albii îl mai au ca fundaş stînga pe Cristi Pulhac. La nevoie, şi Scarlatache mai poate evolua pe acel post.

17 meciuri a bifat Diabate în sezonul de toamnă în campionat pentru Dinamo, fiind integralist în 16

Curtean - 700.000 de euro

Al doilea transfer de marcă al "cîinilor", Alexandru Curtean, trebuie să aştepte ziua de mîine, cînd revine în ţară, de la Dubai, Nicolae Badea, cel care va încheia afacerea. Mijlocaşul de 24 de ani mai are de primit 50.000 de euro restanţi de la Poli Timişoara, bănăţenii dorind ca suma să fie achitată de roş-albi. De aceea s-a amînat oficializarea tranzacţiei. "Nu sînt probleme, în proporţie de 99 la sută, Curtean este al lui Dinamo", au spus apropiaţi ai ambelor grupări. "Curtean va ajunge la Dinamo pentru aproximativ 700.000 de euro", a dezvăluit, patronul bănăţenilor Marian Iancu.

"Investiţi în propriii jucători!"
Elevii lui Ciobotariu nu acceptă transferul costisitor al lui Wesley, care ar implica 900.000 de euro, bani daţi Vasluiului, plus 400.000 de euro pe sezon, salariul brazilianului: "Ar trebui să se investească în echipă, în jucătorii care sînt acum la Dinamo şi au dus echipa pe locul 1. Şi să se termine cu chiţibuşuri: să nu mai plătim feşele, benzile de kinetotaping, mingile care se pierd, tricourile şi alte chestii care ne pun într-o situaţie jenantă! Fiecare fotbalist plăteşte cîte 100 de euro pe lună doar pentru feşe şi kineto, e penibil pentru un club mare".

Inbox
- Transferul brazilianului Eric, fost la Gaz Metan, nu mai este de actualitate. "Pe lîngă faptul că are enorm de mulţi impresari şi cluburi cu care este sub contract, cine îi şterge suspendarea de 16 etape?! Şi, probabil, are mult peste greutatea normală a lui după atîtea luni de pauză. Nu riscăm", au comentat oficialii dinamovişti.
- Mîine dimineaţă, roş-albii se vor reuni la sediul INMS, de lîngă Naţional Arena, pentru a face vizita medicală. Apoi, de marţi şi pînă sîmbătă, "cîinii" vor rămîne într-un stagiu de pregătire la Săftica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
vidanjoru
vidanjoru  •  08 Ianuarie 2012, 13:31
Postat de saviola2_8 pe 08 Ianuarie 2012, 07:21

ohoo asta va fi cel mai bun transfer a lu dinamo, anume pelacarea lui ze, e bulevard pe partea lui daca mai luati si bani pe el e super!

Eu zic sa te uiti mai intai pe partea idolului vostru huligan martinel.acolo e deja aeroport.

sundancekid67
sundancekid67  •  08 Ianuarie 2012, 07:56

S-ar putea gasi unul mai bun calitativ decit diabate dar e nevoie de bani si pe la creditori cam bate vintul asa ca sa aplicam vorba romaneasca " rau cu rau dar mai rau fara rau" !!

saviola2_8
saviola2_8  •  08 Ianuarie 2012, 07:21

ohoo asta va fi cel mai bun transfer a lu dinamo, anume pelacarea lui ze, e bulevard pe partea lui daca mai luati si bani pe el e super!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează