FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dilema lui MM: "Nikolici a petrecut cu femei. De ce a fost dat afară, că e 8 martie?" :)

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 18:48

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a oferit un motiv pentru care atacantul Stefan Nikolici nu ar trebui să fie pedepsit după escapada sa nocturnă. Citeşte mai multe despre subiect!

"Nu e în regulă ce s-a întîmplat cu Nikolici. De ce a fost dat afară, că e Ziua Femeii? :). Redevenind serios, şi-a ales prost momentul, e inflaţie de atacanţi la Steaua. Are un singur gol şi acela marcat din penalty. A avut un meci foarte bun cu Dinamo, iar pe cel cu Larnaca el l-a decis. Se putea o măsură mai blîndă, dar nici nu e jucătorul Stelei, nici nu e titular...

Cred că Rusescu şi Tatu vor juca în atac la Cluj. Tatu corespunde din punct de vedere tactic, el nu e un marcator. L-am adus pentru că e un jucător care ştie să coboare între lini, demarcările sale sînt extraordinare. Sînt foarte rari aceşti jucători cu ştiinţa jocului, cu excepţia lui Dănciulescu şi a lui Dică, dar ultimul e acum la liga a doua. El e un jucător de echipă, responsabil cu assist-urile", a spus Mihai Stoica la "Fanatik Show", pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
mateiserban
mateiserban  •  09 Martie 2012, 18:41

tatu e cam comedie, sa-mi fie cu iertare meme, puteai gasi altii mult mai buni prin strainatate

daniel68
daniel68  •  09 Martie 2012, 08:35

E cam varza Tatu,sare mingea din el ca din coltul mesei))),si Florin Costea si chiar Nikolici nu sunt prea departe.MM L-ai adus pt assit(ENT,A)?Te-ai uitat la alt meci MM,cu parere de rau spun asta,dar la fiecare meci paseaza gresit, pase simple de 10m,punand adversarii pe contra atac!Si cu Twente,si cu Mioveni si si si ......E mare asistent.

terminatorul2
terminatorul2  •  09 Martie 2012, 01:32

FORTA TATU , aratale ca esti bun.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează