FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dilemă pentru Gigi Becali: banii sau principiile? » Ce ofertă a primit Steaua de la arabi pentru Hamroun

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 18:45

După ce a fost exclus din lot și a negociat transferul la o formație din Qatar, situația lui Jugurtha Harmoun este tot mai dificilă.

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl vândă pe mijlocașul algerian dacă va primi o ofertă de 3 milioane de euro. Totuși, formația Al Sadd, care îl vrea pe stelist, nu oferă mai mult de 2,5 milioane de euro, potrivit Digi.

1.500.000 €este cota lui Hamroun, potrivit transfermarkt.de

Astfel, patronul Stelei are de ales: ori îl va ține pe mijlocaș la echipă, plătindu-i salariul, ori va accepta o ofertă mai mică decât suma dorită.

"El poate să plece, dar nu accept nicio ofertă sub 3 milioane de euro.Ce contează dacă echipa slăbeşte prin plecarea lui? Eu am principii şi nu le voi încălca"

De ce să îi mai plătesc salariu? Dacă pleacă primeşte o suspendare de doi ani şi gata. Dacă nu pleacă, îi plătesc salariul şi nu mai joacă. Oricum va primi o amendă de 25% din salariu şi îl ţinem pe bancă.

El se va trezi la 6 dimineaţa şi va merge la liceul Mircea Eliade să se antreneze (n.r. acolo unde se pregătesc juniorii Stelei)" Gigi Becali, duminică, la televiziunea sportro.

Hamroun, 27 de ani, a venit în vara lui 2015 la Steaua, liber de contract, şi a bifat 36 de partide pentru echipa roş-albastră, marcând 10 goluri.

"Eu l-aș da și pentru un milion de euro, având în vedere că a venit gratis. Pentru 2,5 milioane l-aș duce și la aeroport" Claudiu Niculescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Iulie 2016, 00:18

asta s a distrus singur,un *** hgamron

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agentul0007
agentul0007  •  26 Iulie 2016, 23:04

Becali rade de negoita si Dinamo ca da salarii mici si aduce jucători liberi sau ieftini . Pai el anul asta ce a adus ? de la retrogradate si liberi de contract si scapa de jucătorii cu salarii mari sa le dea la astia noi salarii mici ? O sa ajungă si el sa dea 5000 pe luna daca nu intra in grupe anul acesta.

zizu
zizu  •  26 Iulie 2016, 22:11
Postat de dinamovist_rau pe 26 Iulie 2016, 20:36

cu banii primiti pe asta va cumparam cu tot cu patron si hotelul ala fara clienti . hahahahahaha

probabil de asta cumparati doar ciurucuri de la retrogradate...! infractorul vostru a zis ca a scapat de jucatori ca sa nu mai dea salarii...mari! sau trebuie ca negoita sa zica ca si infractorul....ca da bani de la el numai sa scape de jucator,dupa ce se lauda ca .....a adus vedeta?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează