FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dilemă rezolvată: el e noul Copos din Giuleşti » Italianul care vrea să cumpere Rapid are o "pată" în CV!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 20:48

Fanii rapidişti speră ca situaţia financiară a clubului să se îmbunătăţească. Procesul de vînzare al clubului este în plină desfăşurare şi a fost dezvăluit şi numele italianului care vrea să cumpere echipa de la Adrian Zamfir.
Renzo Rossi, cel care va ocupa o funcţie de conducere la Rapid în cazul în care afacerea se va finaliza, a dezvăluit cine este cel care vrea să devină noul patron din Giuleşti.

"Investitorul italian a ajuns acum la Bucureşti şi va avea o nouă rundă de negocieri cu Adrian Zamfir, la care va participa şi doamna Andronache (n.r. - Cristina Andronache, administrator judiciar al FC Rapid). Numele acestuia este Angelo Massone",  a declarat Renzo Rossi pentru Mediafax.

A băgat un club în insolvenţă!
Angelo Massone, în vîrstă de 43 de ani, avocat şi om de afaceri, a fost şi acţionar principal al clubului scoţian Livington, care n-a dus-o bine în această perioadă. Massone a ieşit din acţionariat în 2009, iar clubul a intrat în insolvenţă.

22 de jucători sub comanda lui Viorel Moldovan » Rapidiştii s-au reunit pentru Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
unica_steaua
unica_steaua  •  03 Iulie 2014, 08:53

stephensliberaljournal.blogspot.ro/2012/11/dont-let-this-man-near-hearts.html

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  02 Iulie 2014, 17:20

Nimeni nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat in Highland, dar ne repezim cu comentarii. Pana la proba contrarie, am încredere in Rossi, dar mai ales in Doamna asta care chiar pune suflet săraca. Rapid Forever!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  02 Iulie 2014, 17:17

Tot nu avem ce pierde, copii! Apoi, puteți sa-l gatuiti pe Renzo...daca nu iese bine. :)

Vezi toate comentariile (53)
Comentează