FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dilema stefan Radu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Actionarii dinamovisti nu stiu inca daca sa accepte sau nu ofertele de transfer venite pe adresa lui stefan Radu, care este monitorizat de importante grupari din Occident. "Pentru Fane Radu avem oferte concrete din Italia, Germania si Spania, iar dupa meciul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor vom decide ce vom face", a spus Vasile Turcu la Realitatea TV.

Testeaza ivorienii
Dinamo II a plecat ieri in cantonament la Brasov, unde se va pregati pina simbata si va disputa doua partide amicale, joi cu Ghimbav si simbata cu Precizia Sacele. In lotul deplasat la munte, Cornel Talnar nu a luat nici un fotbalist de la prima echipa, iar ivorienii Kamara (20 de ani), mijlocas central, si Diabate (18 ani), fundas central, vor fi testati de Mircea Rednic. De asemenea, Nicolae Musat si Liviu Ganea, care erau la "satelit", au revenit la echipa mare.

Idei pentru stadion
Ani de zile s-au vehiculat zeci de proiecte de modernizare a stadionului din stefan cel Mare. Ros-albii au incercat sa concesioneze arena, care apartine de Ministerul de Interne si de CS Dinamo, insa fara rezultat. Acum, "ciinii" gindesc un proiect cu finantare externa pe care sa o ramburseze in 30 de ani. Ros-albii sint in discutii cu finantatori italieni, care ar fi dispusi sa construiasca un stadion nou numai in cazul in care arena va fi data in proprietatea clubului.

Au ramas fara apa
Dinamovistii au efectuat ieri un singur antrenament, de dimineata, in cantonamentul de la Saftica, dupa care au avut liber restul zilei. Elevii lui Mircea Rednic aveau initial programata sedinta de pregatire pe stadionul Dinamo, dar din cauza lucrarilor, arena din stefan cel Mare a ramas fara apa, teava de alimentare avind de suferit, astfel ca ros-albii se vor antrena si astazi tot la Saftica.

Lobby, spionat
Dennis Romanovs, portarul adus pentru a-i crea concurenta lui Bogdan Lobont, nu poate emite pretentii pentru un post de titular, insa se antreneaza cu maxima seriozitate. La sedinta de pregatire de ieri, letonul de 29 de ani l-a urmarit indeaproape pe Lobont, fiind atent la pozitionarea sa in poarta, la priza si la plonjoane.

12 milioane de euro
Actionarii dinamovisti s-au intilnit pentru a pune la punct bugetul pentru sezonul in curs. Ros-albii au stabilit ca este necesara o suma in jur de 12 milioane de euro. Decizia nu e definitiva, intrucit actionarii doresc sa astepte deznodamintul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. In cazul in care Dinamo se va califica in grupe, "ciinii" vor suplimenta actualul buget.

Mendy la Petrolul

Atacantul Jean-Philippe Mendy nu mai face parte din planurile lui Mircea Rednic pentru viitorul sezon, iar tehnicianul de 45 de ani a hotarit sa-l lase sa joace in alta parte pentru a acumula experienta. Francezul de 20 de ani a fost imprumutat pina la finalul sezonului la divizionara B, Petrolul Ploiesti.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează