FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Din avion direct la antrenament! » Steliştii prezenţi la lotul naţional nu vor avea parte de o pauză

Articol de - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 22:31

Gâlcă i-a anunţat pe cei 3 stelişti de la echipa naţională că trebuie să se prezinte la şedinţa de pregătire din Ghencea imediat după ce au aterizat, ieri la prînz, de la Atena.

Antrenorul Stelei a schimbat radical modul în care gestionează relaţia cu elevii săi. Pe lîngă programul dur avut săptămîna trecută de jucătorii care au rămas la echipă, ieri şi cei aflaţi la echipa naţională au primit o veste proastă din partea lui Costel Gâlcă. Tehnicianul roş-albaştrilor i-a anunţat că trebuie să se prezinte în Ghencea direct de la aeroport, după ce se vor întoarce de la Atena.

Avionul care i-a adus pe tricolori în ţară a aterizat ieri, după prînz, iar steliştii Chipciu, Prepeliţă şi Keşeru au mers direct la stadionul Steaua, unde de la 18:30 au participat la antrenamentul condus de Gâlcă. Toţi trei au şanse mari să fie folosiţi din primul minut în următorul joc oficial al campioanei, cel cu Gaz Metan, de vineri seară, iar Gâlcă a preferat să-i aibă încă de luni sub comandă.

Va reintroduce cantonamentul?
Schimbarea de strategie în relaţia cu jucătorii, acum fiind mai exigent decît în primele luni ale mandatului, s-ar putea să-l determine pe Gâlcă să renunţe inclusiv la o regulă pe care a introdus-o înaintea unor partide din campionat, de pe teren propriu.

Aceea de a nu-i mai băga pe fotbalişti în cantonament cu o seară înainte de meci, ci de a-i chema la stadion în dimineaţa jocului. Aşa s-a întîmplat la cele 3 jocuri de acasă: două cîştigate, 3-1 cu CSU Craiova şi 5-0 cu Pandurii, unul pierdut, 0-1 cu Ceahlăul.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mihai_s
mihai_s  •  09 Septembrie 2014, 10:57

6-0

samy_forever
samy_forever  •  09 Septembrie 2014, 09:25

Tine-i si dupa meci pt recuperare !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează