FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

Din cantonament, direct la party » Steliştii au petrecut din nou cu Reghe ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 00:00

Steliştii nu pierd nici o ocazie de a fi alături de fostul tehnician al campioanei, Laurențiu Reghecampf, alături de care au cîştigat două titluri şi o Supercupă.

După antrenamentul de ieri dimineaţă, jucătorii au plecat de la Mogoşoaia şi s-au dus la ziua lui Reghe, la un local din Snagov.

Ieri, pe pagina oficială de Facebook a Stelei, a fost postat și un mesaj pentru tehnicianul care a împlinit 40 de ani: "Fostul antrenor al Stelei a organizat o petrecere aniversară, iar clubul nostru a profitat de acest lucru pentru a-i trimite, prin intermediul jucătorilor Niţă, Popa şi Filip, un cadou special: un tricou de joc al Stelei personalizat. Clubul nostru îi doreşte actualului tehnician al bulgarilor de la Litex Loveci să aibă cît mai multe succese la actualul club".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Septembrie 2015, 20:15

foarte bine

enjoythesilence
enjoythesilence  •  20 Septembrie 2015, 13:12

Titlu de cancan, articol de doi bani cu manelisti, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează