FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI

Din iarbă la primărie » Trei foști fotbaliști atacă alegerile locale din vară

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2016 00:00

Pavel Badea, Viorel Ion și Claudiu Drăgan vor candida la alegerile locale din 5 iunie. În schimb, Felix Grigore a refuzat oferta PNL pentru Primăria Urziceni.

După o viață petrecută pe terenurile de antrenament și în tensiunea meciurilor de fotbal, mai mulți foști jucători au decis să renunțe la "sportul rege" și vor să ocupe scaunul de edil șef al diferitor orașe.

"Printre motivele care m-au făcut să candidez la primărie a fost și sportul. Vom face tot posibilul ca sportul buzoian să nu moară din vară. Trebuie să ajut sportul din Buzău!", a spus Viorel Ion, candidatul Partidul Social Românesc la funcția de primar al Buzăului.

Fostul căpitan, antrenor și președinte al Universității Craiova, Pavel Badea, a decis și el să intre în cursa electorală din partea PNL: "Vreau să mă lupt cu primarul Lia Olguța Vasilescu și să înving PSD-ul la Craiova. Asta îmi doresc! Restul candidaților nu reprezintă un obstacol pentru mine".

Un alt fotbalist care vrea să fie primar este Claudiu Drăgan, ex-atacant la Dinamo, Rapid, U Craiova, FC Argeș sau UTA. Claudiu va candida în orașul Chișineu-Criș, din județul Arad: "Ca fost sportiv de performanță, vreau să candidez din dorinţa ca ai noștri copii să aibă un alt stil de viață. Dispunem de resurse foarte mari și trebuie să le gestionăm pentru cetățeni".

Există și oameni de fotbal care au refuzat propunerile partidelor. De exemplu, actualul boss de la CSU Craiova, Felix Grigore, a declinat oferta PNL de a candida la primăria Urziceni, oraș căruia i-a adus titlul de campioană în sezonul 2008-2009 din funcția de președinte.

"Am decis să rămân la Craiova și să facem performanță alături de oamenii cu care lucrez acum. Îmi doresc mult ca Știința să redevină o forță în România, politica mai poate aștepta", a explicat Grigore.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează