FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Din închisoare, Gigi Becali l-a trimis pe Bănel Nicoliţă la naşul Hagi: "Vreau să-l ajut pe Gică!"

Articol de - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 februarie 2015 21:30

Bănel Nicoliţă, 30 de ani, a semnat pînă în vară cu trupa "Regelui"

După mai bine de 6 luni de pauză, în urma despărţirii de FC Nantes, Bănel Nicoliţă a semnat pînă în iunie cu Viitorul lui Gică Hagi. Bănel era ieri după-amiază pe aeroport, cu destinaţia Antalya, unde noua sa echipă se află în cantonament.

"M-a sunat Gică şi m-a întrebat dacă vreau să vin. I-am spus da, nici n-am vorbit de bani! Mai ales că mă sunase şi Gigi Becali, m-a rugat să-l ajut pe Hagi! Din respect pentru amîndoi, plus că Gică mi-a mai fost antrenor la Steaua, am decis să ajut Viitorul pînă în vară!", a spus Nicoliţă.

Nu are clauză de reziliere, în cazul în care ar primi vreo ofertă mai bună din străinătate în acest timp. "Nu, am promis că rămîn pînă la finalul campionatului, aşa rămîne! Sînt pregătit, dar o să am nevoie de puţin timp să mă antrenez şi cu echipa ca să pot intra la joc. Nu-mi fac griji, sînt acelaşi, alerg, dau tot, aşa o să fie şi peste 200 de ani!", a spus rîzînd Bănel.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
udluc
udluc  •  05 Februarie 2015, 21:21

sa ma pis pe tine de cioara sa dea dzeu.sati rupi picioarele si tu sti de ce

satyricon
satyricon  •  05 Februarie 2015, 13:37
Postat de vasy86le pe 05 Februarie 2015, 12:24

Asta macar munceste, incearca, isi da viata pe teren pentru echipa la care joaca, daca ar avea si alti jucatori mai talentati atitudinea lui, am avea un campionat mai puternic.

Printre atatia mancatori de "crap" (zuzu, dilimanjaro etc.) ma mir ca mai apare si cate un comentariu decent, de bun simt!

vasy86le
vasy86le  •  05 Februarie 2015, 12:24

Asta macar munceste, incearca, isi da viata pe teren pentru echipa la care joaca, daca ar avea si alti jucatori mai talentati atitudinea lui, am avea un campionat mai puternic.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează