FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Din vară la Steaua? Transferul pentru care face lobby Alibec: "Suntem prieteni foarte buni"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 22:15

Constantin Budescu a fost la un pas de a ajunge la Steaua în această iarnă, însă mijlocașul de 27 de ani a ales până la urmă să se întoarcă la Astra.

Denis Alibec a fost coleg cu Budescu la Astra și continuă să le dea speranțe fanilor Stelei, spunând că amicul său poate juca din vară în roș-albastru: "Îmi pare rău că n-a venit Budescu la Steaua, dar poate cine știe la vară va veni. Am fost atâta vreme colegi de cameră, suntem prieteni foarte buni".

"Cele 4 puncte față de Viitorul nu sunt o problemă. Cu siguranță vom lua campioantul", a mai declarat Alibec la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gfanin
gfanin  •  06 Februarie 2017, 13:07

forza astra!

observator_federal
observator_federal  •  06 Februarie 2017, 09:27

Asta-i visul lui Gigi, sa joace si FCSB intr-o zi cum joaca Astra. Si pentru asta, el nu se da inapoi de la a face ceea ce un om demn nu ar face niciodata: cumpara echipa Astrei pe care nu a putut s-o invinga. Bravo, omul are bani, in rest... sarac cu duhul.

catalynn
catalynn  •  06 Februarie 2017, 07:25

Din vara sigur nu se mai numește Steaua!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează