FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revine Dinamo în play-off? 3 detalii remarcate de trimisul GSP la Marbella în cantonamentul „câinilor”: de la „obsesia” lui Neagoe până la condițiile excelente de antrenament

Eugen Neagoe muncește din greu în cantonament pentru a o readuce pe Dinamo unde îi e locul // FOTO: Cristi Preda
Eugen Neagoe muncește din greu în cantonament pentru a o readuce pe Dinamo unde îi e locul // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2019 18:39

Dinamo e de aproape o săptămână în cantonamentul din Marbella. Cu un nou antrenor, în numele lui Eugen Neagoe, „câinii” sunt în plin proces de schimbare a lotului și de căutare a reperelor pentru un sezon în care vor să evite umilințele din ultimii doi ani. 

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo

Mai jos sunt 3 detalii remarcate după prima săptămână de cantonament: 

1. Miza e pregătirea fizică!

Echipa pune un accent deosebit pe pregătirea fizică, specialitatea formațiilor pe unde Eugen Neagoe a trecut prin carieră. Marius Dima, preparatorul venit alături de „Geană” la Dinamo, i-a pus pe jucători la „cazane”, dar a câștigat încrederea acestora: „Omul știe meserie și dozează totul cât să-ți împingi limitele fără să te stoarcă de vlagă”, a spus unul dintre fotbaliști. 

2. condiții ireproșabile

Condițiile de antrenament sunt excelente. Deși Vestul Europei se confruntă cu temperaturi caniculare, la Marbella n-au fost mai mult de 28 de grade. Hotelul Barceló, unde jucătorii sunt cazați, e la 3 kilometri de Marea Mediterană, munții sunt și ei aproape, astfel că jucătorii lui Neagoe își pot derula în liniște sesiunile de antrenament.

În plus, există liniște și în hotelul unde „câinii” sunt cazați. Pe lângă delegația lui Dinamo, în complex se mai află doar familii venite în vacanță. Astfel, jucătorilor nu le umbă ochii și mintea după posibile „ispite”.

3. Neagoe, excelent motivator

Eugen Neagoe vorbește cu fiecare jucător când sesisează că vreun fotbalist rămâne fără energie. Încearcă să-i mobilizeze pe aceștia de fiecare dată, oferind exemple din fotbalul internațional: „Priviți cât aleargă Ronaldo, uitați cât trag la sală Ramos și Bale!”, le spune Eugen jucătorilor săi. La un alt antrenament, Neagoe l-a dat exemplu pe Lucas Vazquez, starul lui Real Madrid, cel care se afla pe un teren alăturat.

Jucătorii vor fi storși bine de Neagoe, care nu le-a oferit nici măcar o zi liberă. Vor fi în continuare două antrenamente zilnice, excepția fiind în zilele când sunt programate partide de verificare. Atunci, roș-albii vor bifa doar o sesiune de antrenament pe durata zilei.

Vezi și: Kevin Bru le dă speranțe dinamoviștilor: „Avem șanse la titlu” + ce spune despre rivalitatea cu FCSB și mesajul pentru fani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
comedy.central
comedy.central  •  30 Iunie 2019, 08:58
Postat de tinn pe 29 Iunie 2019, 23:16

numa 7 comment la un articol cu rinamu? pai vedeti ba hateri, de ce baga gsp cu Gigi?

Si alea numai comentarii idi. oate gigiste! Păi vedeți mai hateri ce nivel de că. cat. are partea gigista a poporului român!? .... Bagati la greu gigi si fc5b, să râdă Europa de noi, ținându-se cu mâinile de burtă.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 Iunie 2019, 08:39

eu am incredere in oltean e om serios si sa tine de treaba ,sistem Piturca taci si faci .

520143398153430
Pavel Radu  •  30 Iunie 2019, 06:35

Gaz Megan, fereste-te, anul asta noi luam locul 7!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează