FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a amânat o problemă uriașă! A reușit să prelungească un contract buclucaș

Ionuț Șerban, dreapta imaginii, a semnat prelungirea cu Dinamo
Ionuț Șerban, dreapta imaginii, a semnat prelungirea cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 17:59 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 18:47

Mijlocașul Ionuț Șerban (24 de ani) a semnat prelungirea contracului cu Dinamo până la finalul acestui sezon. 

  • CONTEXT: Ionuț Șerban are o clauză unică. Aceasta prevede că în, cazul în care Dinamo se desparte de Ionuţ Şerban, indiferent din ce motiv, Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu un milion de euro

Dinamo a reușit să îl convingă pentru moment pe Ionuț Șerban să continue și, implicit, să amâne plata unei sume de care nu dispune în acest moment. Mijlocașul adus de la Sportul Studențesc în 2013 a evoluat într-un singur meci în acest sezon, cel pierdut etapa trecută cu Viitorul, scor 0-1. 

Șerban a încercat să profite

Clauza buclucașă îi permite lui Ionuț Șerban să negocieze pe de o poziție de forță. Mijlocașul a refuzat inițial oferta clubului, una de 3.500 de euro/lunar și a cerut o mărire până la 5.000 de euro. În plus a vrut o primă la semnătură de 20.000 de euro. Cele două părți nu au finalizat negocierile, dar au ajuns la o soluție de compromis, până la finalul acestui campionat. 

Dinamo a amânat o problemă uriașă! A reușit să prelungească un contract buclucaș

„Urăsc clauza asta! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori. Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”
- Ionuț Șerban, mijlocaș Dinamo

VIDEO Mihalcea: „Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii-acționari de la Dinamo acuză o conspirație: „Am fost interziși peste tot! Acum nu mai țipă nimeni?”

Ionel Dănciulescu, fără rețineri despre situația de la Dinamo: „E un management prost, nu trebuie să ne ascundem!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dvd1
dvd1  •  05 Iulie 2020, 04:46

si de unde o sa ia Siman milionul? Daca Dinamo dispare (cum se va intimpla in 2-3 saptamini) s-a dus milionul. Dinamo o sa fie declarata falimentara si atunci se imparte la creditori ce mai ramine, adica nimic. Zero impartit la citi creditori sint va fi totdeauna zero. Drept e ca si Neagurita o sa o friga dar asta nu are nici o importanta

anonim91
anonim91  •  05 Iulie 2020, 00:42

Cel mai prost contract facut vreodata. Ce contract mai e si asta?!! Nu se poate ajunge la un consens pe cale judec? Si Siman un taran. Pt binele baiatului, mai bine renunta la acel articol din ctr. Am impresia ca tine cu dintii de el. In loc sa mearga sa joace baiatul unde poate, face tusa la Dinamo, si nici tusa uneori.

cristoforo
cristoforo  •  05 Iulie 2020, 00:42

Dinamo, club de amatori.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează