FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo, primul transfer în „era Cortacero”! Jucătorul a fost prezentat de noul director sportiv

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 13:53 / Actualizat marti, 18 august 2020 14:13

După ce și-a reziliat contractul cu Viitorul, mijlocașul Vlad Achim (31 de ani) a semnat azi cu Dinamo, fiind prezentat de către Rufo Collado, noul director sportiv din „era Cortacero”. 

Dinamo bifează astfel primul transfer de când echipa a fost preluată de Pablo Cortacero, investitorul spaniol care a luat clubul de la Ionuț Negoiță. Achim a semnat un contract valabil pe doi cu gruparea antrenată de Gigi Mulțescu. În sezonul trecut a strâns 30 de meciuri și 5 goluri pentru echipa antrenată de Gică Hagi.

500.000 de euroeste cota lui Vlad Achim

De-a lungul carierei, Achim a mai jucat la Ceahlăul, FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani, având în palmares trei trofee: Cupa și Supercupa României cu Viitorul și Cupa Ligii cu FCSB.

Pe lista de transferuri a lui Dinamo mai sunt mijlocașul defensiv Boubacar Fofana (30 de ani) și extrema stânga Ely Fernandes (29), Nasser Chamed (26 de ani), extremă dreapta, atacantul Dumitru Cardoso (28) și mijlocașul polonez Janusz Gol (34).

VIDEO Revine Liga 1. Totul despre Dinamo - Hermannstadt 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
creeperno
creeperno  •  18 August 2020, 22:52

Foarte bun transferul. Alaturi de mrzljak o sa faca un mijloc defensiv de exceptie.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  18 August 2020, 18:43
Postat de Calin Francu pe 18 August 2020, 14:29

Pentru noi aceasta echipa nu mai exista . Mizeria ce a facut-o *** de la frf nu poate fi ștearsă cu buretele. Dinamo trebuia retrogradata . Numai la noi se întîmplă aceste nedreptăți și falsuri. Burleanu e un gunoi de om si-a aratat adevărata față. Cum sa faci 16 echipe doar ca sa salvezi pe Dinamo . Mîine poimâine ii face campioni că asa vrea mușchi lui. E jale mare un fotbal mizerabil condus de mafioți. Ce e aia onoare și caracter prostii ăștia ne iau de prosti si mai vor să și îi susținem. O competiție ratată plină de blaturi si aranjamente prin culise ce nu mai trebuie urmarita

Esti frant de oboseala ( ca sa ti citez numele) de ce *** sa retrogradeze Dinamo, echipa ce mai avea 5 meciuri de jucat si ii mai trebuiau doar 2 victorii ( 6 puncte) pentru a trece peste locu de baraj ??? Pe ce criteriu sa retrogradezi Dinamo daca FRF si LPF n-au avut un regulament de la inceputu campionatului pentru echipele cu cazuri de COVID ?? Frf si lpf a salvat echipe ca Iasi sau Chindia, echipe ce retrogradau pe teren, le-a fost frica sa mai joace, de aia au bagat cu vacanta aia ( ca ei nu vin din liberele lor sa mai joace cu Dinamo). Dinamo acceptase sa joace si cu juniorii ( dar nu a lasat o DSP ca era ancheta in desfasurare) si bineinteles si accel program inuman cu meciuri la 2 zile distanta, asa ca de ce sa retrogradeze Dinamo ??? Hai zi frantule ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  18 August 2020, 17:48

Bun Vlad ACHIM , un mijlocas chiar foarte bun, mereu mi-a placut, la viitorul a fost om de baza, iar in ultimu meci recent incheiat 1-1 a fost cel mai bun de la ei, alaturi de Pitu fundas dreapta. Sper sa-l aduca si pe Januzsf Gol polonezu cu selectii in nationala mare a poloniei si la legia varsovia sau amkar perm din rusia. Le-as recomanda inca 2 jucatori foarte buni pentru Dinamo, liberi de contract, Rafik Boujedra si Barnabas bese, primu e mijlocas stanga si al 2 e fundas dreapta, fundasu ala dreapta cred ca ar fii cel mai bun din liga 1, doar uitati-va cum joaca. Sper sa se gandeasca spaniolii la aceste 2 nume.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează