FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a depus azi dosarul la TAS » Viorel Duru ar putea avea de suferit după decizia Tribunalului Sportiv!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 18:01

Dinamo a depus azi dosarul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și speră într-un rezultat favorabil din partea forului european în privința participării încă din această vară în cupele continentale.

"Câinii" au acuzat în câteva rânduri până acum poziția avută de Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, care fie a evitat să comunice cu clubul, fie a dat un verdict nefavorabil, fără să susțină cauza lui Dinamo.

Gruparea a ieșit din insolvență în septembrie 2015, deși a plătit datoriile încă din luna martie a anului trecut, însă a mai fost amânată în cadrul unor procese.

Surse ale Gazetei Sporturilor spun că prezidentul comisiei federale va avea de suferit dacă Dinamo va avea câștig de cauză la TAS. Nu ar fi exclus ca el să fie tras la răspundere, aceasta dacă se va implica și conducerea FRF. Mai ales că au existat semne de întrebare și în câteva situații în care deciziile comisiei au cunoscut o altă soartă la Tribunalul de la Lausanne.

În afara speței celor de la CSU Craiova, admiși în 2014 că pot promova, deși de-abia ieri s-a admis schimbarea Statului FRF privind "regula celor trei ani" de afiliere pentru un club, înainte de promovare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Aprilie 2016, 11:22

Dupa ce ca e o scoietate *** mai si dai de genul asta de conducatori " mai catolic idecit PAPA " !! Saraciilor ! Nu inrimplator 3 milioane jumate de romania sau stramutat pe alte meleaguri !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leonv
leonv  •  30 Aprilie 2016, 10:30

Bai fratilor ,sa fim cinstiti ..nu avem inca echipa de cupe europene indiferent de situatie stam in 4,5 jucatori maxim.

danut82
danut82  •  30 Aprilie 2016, 10:24

P.S .............unde a fost NASU...........

Vezi toate comentariile (71)
Comentează