FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au efectuat al treilea test pentru coronavirus » Cine se amuză și e gata să „încalce” regulile: „Eu am voie”

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 08:27

Portarul italian Ricardo Piscitelli (26 de ani) s-a amuzat pe seama noilor relații din cadrul lui Dinamo, impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

Dinamoviștii continuă să se antreneze la Săftica. Ieri, roș-albii au efectuat al treilea set de teste covid-19, primele două fiind negative pentru componenții lotului. Jucătorii se bucură că se pot antrena în aer liber, după două luni de izolare și foarte multe restricții. 

„Antrenamentele merg bine și chiar sunt foarte OK. Cred că am venit la pregătiri cu mentalitate pozitivă și se vede că fiecare dintre noi vrem să fim aici, să muncim. Acum, sperăm doar ca sezonul să reînceapă de pe 13 iunie. Noi suntem pregătiți. Noul staff a adus exerciții care au prins, toți cei veniți de curând sunt foarte buni. O spun cu toată sinceritatea", a comentat Riccardo Piscitelli.

„Nu ne este teamă, dar trebuie să fim precauți”

Pe portarul de 26 de ani nu-l sperie situația financiară a clubului. „Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo. Și îmi doresc să fie mai bine în fiecare zi. Nu ne este teamă, nu-mi este teamă nici de coronavirus. Problema nu e de frică. Problema va fi acum ca nu cumva să credem că suntem în siguranță, că a trecut totul, că ne putem relua oricând ritmul și viața normală dinainte. Trebuie să fim precauți, altfel vom avea probleme mari. Și la fotbal, și în viața privată. Mai bine să ne păzim!", a punctat italianul pentru Gazetăa Sporturilor.

Riccardo s-a amuzat pe seama noilor reguli ce trebuie respectate: „Nu mi-e teamă să dau mâna cu colegii! Port mănuși. Amuzant, nu? Mi le dezinfectez mereu. Sper și cred că vom fi în regulă până la finalul sezonului. Să avem răbdare. Și-acum suntem tot într-un fel de carantină, s-o luăm precum un pacient care-și revine, să nu forțăm recuperarea, vom reveni și la viața normală". 

24 de meciuria strâns Piscitelli în actuala ediție pentru Dinamo. A încasat 33 de goluri

VIDEO. Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea au devenit membri Elite în programul DDB

6 partidefără gol primit a bifat italianul

Alias „Toldo" și „Peruzzi"

Riccardo a postat un filmuleț pe pagina personală de Instagram cu una dintre sesiunile de pregătire ale portarilor, acolo unde este el în prim-plan. Piscitelli a primit multe aprecieri, peste 5.600, dar și remarce din partea coechipierilor. 

„Ce bestie!", i-a scris Fabbrini, în timp ce Kostrna l-a lăudat: „Ești Toldo". Referire la multiplul campion al Italiei cu Inter Milano, câștigător de Champions League acum un deceniu. Vali Lazăr l-a comparat, în schimb, cu Angelo Peruzzi, fostul campion cu Juve și campion mondial cu Italia. Crescut la AC Milan, Riccardo s-a amuzat de situație: „Pe bune? Chiar nu am văzut comentariile. Le dau o înghețată, când vom avea voie". 

FOTO. Cum se practică sportul în plină pandemie

+13 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea n-a mai rezistat! A răbufnit către Ionuț Negoiță: „M-am cam săturat! De ce nu face asta?”

Promisiunea făcută de șefi jucătorilor: ce ar trebui să se întâmple pe 1 iunie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  27 Mai 2020, 12:43

De ce e asa important ca jucatorii de fotbal sa fie testați iar cei care au fost și încă mai sunt in linia întâi nu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează