FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a făcut vizita medicală » Paul Anton: "Am cedat uşor sezonul trecut"

Lazăr a apărut la INMS îmbrăcat ca un hip-hoper // FOTO Victor Vrînceanu
Lazăr a apărut la INMS îmbrăcat ca un hip-hoper // FOTO Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:00

"Câinii" au făcut ieri vizita medicală. Căpitanul Paul Anton speră ca în campionatul viitor Dinamo să fie mai concentrată în jocurile importante.

Dinamoviştii s-au reunit ieri la Institutul Naţional de Medicină Sportivă pentru ultima verificare înainte de startul pregătirilor de vară.

Căpitanul Paul Anton nu a uitat de sezonul recent încheiat, considerând că roș-albii puteau să se descurce mai bine: "Sper ca în noul sezon să ne descurcăm mai bine, pentru că în play-off-ul de sezonul trecut nu am făcut-o. Am cedat cam uşor. Anul acesta trebuie să fim mult mai atenţi".

Sezonul recent încheiat l-a pus pe gânduri şi pe fundaşul central Ionuţ Nedelcearu: "La începutul vacanţei nu a fost atât de plăcut, având în vedere că am pierdut finala Cupei României, dar trebuie să mergem mai departe. Am avut timp să mă liniştesc pentru a începe bine un nou sezon. În viitor ne vom lupta pentru campionat, pentru Cupa României şi Cupa Ligii".

"Nu am văzut colegi noi nici la începutul sezonului trecut... Acum sunt foarte mulţi juniori, dar sunt convins că vor mai veni jucători şi atunci va fi posibil obiectivul nostru"
Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo

Dinamoviştii prezenţi la vizita medicală

Portari: Muţiu, I. Popescu
Fundaşi: Hanca, Corbu, A. Marc, Nedelcearu, Dudea, Vl. Georgescu, Vl. Olteanu,  M. Popescu, Dudea, Vl. Georgescu,
Mijlocaşi: P. Anton, D. Rotariu, V. Lazăr, P. Petre, Gavrilă, I. Şerban, V. Costache, Târcoveanu, L. Manole
Jucători învoiţi: St. Filip (la naţionala României), Mevlja (la naţionala Sloveniei), Palici, Essombe (vacanţă prelungită), R. Moldoveanu (accidentat, în recuperare)
Contracte expirate: Cerniauskas, Bicfalvi
Absent nemotivat: Gnohere

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează