FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO

Dinamo a fost programată de LPF » Când și cu cine va juca după două săptămâni de carantină

Dinamoviștii au avut două săptămâni de carantină, fiecare s-a antrenat cum a putut, s-a plimbat pe unde a putut
Dinamoviștii au avut două săptămâni de carantină, fiecare s-a antrenat cum a putut, s-a plimbat pe unde a putut

Articol de , - Publicat joi, 30 iulie 2020 08:30 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 12:26

O veste bună, alta tristă pentru Dinamo: 15 dintre cei 18 fotbaliști infectați inițial au ieșit negativ la ultimele teste, iar echipa a fost programată la etapă, deși jucătorii contestă ideea.

Dinamo s-a reunit aseară la Săftica, la ora 18:00, pentru primul antrenament după două săptămâni de pauză totală, de carantină. Roș-albii au primit ieri dimineață vestea că 15 dintre cei 18 fotbaliști descoperiți, inițial, infectați cu COVID-19 au trecut ultima testare și sunt negativi. Adică sunt disponibili pentru antrenamente și pentru meciuri. După alte ore în care au așteptat un semn din partea conducerii, roș-albii au aflat că se vor pregăti sub comanda lui Gigi Mulțescu, cu care abia apucaseră să facă trei antrenamente.

Voluntari - Dinamo se joacă duminică!

Momentan, dintre cei 18 jucători, trei mai au probleme din cauza noului coronavirus. Este vorba de Diego Fabbrini, Andrei Sin și Mihai Popescu, primii doi acuzând de la bun început o stare gravă. Ceea ce se știe sigur în acest moment - spre deziluzia roș-albilor, în special a celor din conducere, care au insistat pentru întreruperea sezonului - Dinamo va reveni în campionat încă de duminică seară. 

Practic, echipa va avea doar 4 ședințe de pregătire până la ora unei partide importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Jucătorii au ripostat încă de la începutul săptămânii, solicitând măcar o săptămână plină de antrenamente după două săptămâni de carantină.

„Dinamo a primit un răspuns favorabil de la DSP Ilfov. Cel mai probabil, meciul cu Voluntari va avea loc duminică. O să vedem în cadrul Adunării Generale cum se poate încheia play-out-ul pe terenul de joc. Eu înțeleg situația jucătorilor, știm că au probleme cu pregătirea, mai ales că au stat izolați în această perioadă. Cred că ar trebui să le mulțumim și public pentru eforturile pe care le fac să termine competiția pe teren", a comentat Justin Ștefan, secretarul general al LPF, la Digi Sport.

2 victoriiși un eșec a strâns Voluntariul în actuala ediție cu Dinamo, ilfovenii învingând în ultimele două dueluri directe

Eu întotdeauna plec de la principiul bunei-credințe. Nu există nicio dovadă că Dinamo sau CFR Cluj și-ar fi multiplicat intenționat creșterea numărului de cazuri. N-am simțit că ar vrea întreruperea competiției. Pot apărea erori în cadrul testărilor, asta, da!

Justin Ștefan, secretar general LPF

Cum ar putea arăta Dinamo la Voluntari

Echipa probabilă a „câinilor”: Straton - Kostrna, Puljic, R. Grigore, Skovasja - Mrzljak, Răuță - Sorescu, Mihaiu, V. Lazăr - Montini

VIDEO Daniel Pancu e dispus să semneze cu Dinamo: „Aș antrena orice echipă, în afară de Steaua”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Gigi Mulțescu oferă vești bune după primul antrenament al „câinilor” din ultimele două săptămâni: „Nu i-am văzut afectați foarte tare!”

Duckadam crede că Dinamo e deja în Liga 2: „Nu are nicio șansă, dacă nu se vor lua decizii aberante joi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
corectu
corectu  •  31 Iulie 2020, 12:43

Să înceapă circul!

creeperno
creeperno  •  30 Iulie 2020, 22:54

Jucam miuta nu fotbal la cum suntem

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2020, 13:37
Postat de Liviu Perju pe 30 Iulie 2020, 10:54

„E o enigmă și pentru noi ceea ce s-a întâmplat cu aceste testări, dar în momentul de față nu ne gândim decât la meciurile pe care le vom juca. Și doamna doctor cu care am făcut retestarea mi-a spus că nu sunt urme de infectare...În ceea ce privește faptul că Poli Iași l-a testat pe Cabral după ce a fost depistat pozitiv și echipa a jucat a doua zi meciul cu Academica Clinceni, în timp ce Dinamo a fost băgată în izolare la prima strigare...Protocolul nu a fost aplicat unitar. Nu mi se pare normal ca Dinamo să fie cobaiul acestui protocol medical”, a spus Bogdan Bălănescu. Cam asta e adevarul si impresia tuturor celor impartiali.

Retestarea s-a facut cu aceeasi proba.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează