FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a lămurit situația lui Christovao: „Contractul lui e redus la jumătate, are 2.000 de euro”

Cristovao, în alb
Cristovao, în alb

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 15:04

Alexander Christovao (25 de ani) va putea debuta la Dinamo abia în faza următoare a Ligii 1, în play-out, sau play-off dacă Mircea Rednic reuștește un miracol.

S-a lămurit situația lui Christovao, dar Rednic i-a luat apărarea atacantului, care i-a păcălit pe roș-albi, spunând că "eram tâmpit dacă nu-l semnam, chiar și așa".

Fotbalistul olandezo-angolez a primit 10 etape de suspendare după un fault dur asupra unui adversar în Polonia, a recunoscut și antrenorul după meciul cu Iașiul. Inițial, jucătorul și reprezentanții lui au spus că sancțiunea i-a fost redusă la jumătate.

"Christovao mai are șapte etape de suspendare, o să-l așteptăm, o să fie pregătit până intră. Până atunci, contractul lui e redus la jumătate, are 2.000 de euro", a comentat Rednic. În afara celor patru runde ce mai sunt de disputat din sezonul regulat, Christovao mai pierde trei din play-out sau din play-off. 

Vezi și:

FOTO Dinamovistul Mamoutou N'Diaye se iubește cu o fostă candidată la Miss Belgia » Transformare radicală, după ce a cerut-o de nevastă: „Am vrut să-mi susțin schimbarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  06 Februarie 2019, 21:32

Daca DINAMO ISI REVINE CU JUCATORI LIBERI DE CONTRACT SI PLATITI CU ASEMENEA SALARII, INSEAMNA CA CINEVA TREBUIE SA-SI BAGE GHIARA IN GAT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează