FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a luat țeapa anului! Cum a dat cu piciorul aducerii lui Fabbrini și Ongenda pentru a-l lua pe Delorge, dat afară deja de la echipă

Fabbrini are 4 goluri în 17 meciuri, jumătate fiind marcate contra
Fabbrini are 4 goluri în 17 meciuri, jumătate fiind marcate contra "câinilor"

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2019 17:05

Dinamo i-a avut ”în mână” pe Fabbrini și Ongenda, doi jucători ce strălucesc la Botoșani, dar a fost preferat, cu banii pentru ei, transferul unui fundaș dreapta mediocru, deja eliminat din lot, Kino Delorge. 

Diego Fabbrini le-a dat iar gol "câinilor", în victoria 2-1 de duminică, italianul punctând și în tur, 2-0 la Botoșani. A făcut o fază strălucitoare ce a îngropat speranțele dinamoviștilor. Fotbalistul de 28 de ani a fost propus roș-albilor în august 2018, alături de Hervin Ongenda.

Salariile erau foarte abordabile. Francezul care a fost colegul lui Ibrahimovici și Cavani la PSG accepta și 2.500 de euro pe lună, italianul cu 1.000 de euro mai mult! Impresarul Florin Manea îi convinsese că-și pot relansa cariera în România în tricoul "câinilor".

Oficialii clubului au stat în cumpănă, în cele din urmă s-a mers pe decizia antrenorului de atunci, Florin Bratu, ce avea să declare ulterior, în octombrie 2018: "Fabbrini și Ongenda au fost propuși de către cineva. Dacă-l aduceam pe Fabbrini, trebuia să-l dau afară pe Salomao, care are un salariu mare".

Lusitanul avea 10.000 de euro pe lună, aproape dublu decât cei doi luați "la pachet". Totuși, s-a forțat aducerea unui fundaș dreapta, Kino Delorge, 21 de ani, ce avea 6.000 de euro pe lună. Belgianul a prins doar 5 meciuri, intrând în istorie ca fotbalistul care a ratat două lovituri de la 11 metri, penalty cu repetiție!, în rușinea de la Miercurea Ciuc, când Dinamo a fost eliminată din Cupa României de o formație de liga a treia.

"Fabbrini și Ongenda sunt foarte buni, au ajutat enorm echipa. Francezul sper că are doar contractură, am înțeles că nu ar avea ruptură. Cu ei alături de ceilalți fotbaliști, suntem la mâna noastră pentru play-off" Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
vasy86le
vasy86le  •  20 Februarie 2019, 11:07

Si, tot vina lui Rednic e? Uitati-va ma la ce jucatori a adus negoita in mandatul lui Bratu, cati dintre acei jucatori au jucat ceva? Ii bagati in fund lui Rednic ratarea Play-off-ului, dar ce vrei sa-ti faca Rednic cand e nevoit sa schimbe o echipa intreaga? voiati sa-i invete el fotbal? Rednic a crezut ca are niste jucatori ok, de divizia A, dar apoi si-a dat seama ca aia sunt de liga a-3-a.. Asta e, rezultatele se vor vedea in sezonul viitor, play-out-ul e o buna ocazie pentru a forma un lot competitiv pt sezonul viitor, acum sa speram ca nu se pune iar *** negoita pe vandut jucatorii care mai stiu cat de cat fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocknroll
rocknroll  •  20 Februarie 2019, 08:55

Daca e adevarat, :))))

zecs93
zecs93  •  20 Februarie 2019, 00:47

asta ca sa vedeti cine a fost antrenoru clubului Dinamo, sa nu mai vii niciodata bratule, cu transferurile tale de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează