FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a mai ratat un transfer! Jucătorul dorit de Rednic nu a acceptat oferta

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 11:53

După plecarea lui Jaime Penedo, Dinamo a căutat un nou portar, iar Mircea Rednic a instat pentru aducerea lui Sean McDermott. Totuși, goalkeeper-ul nu va ajunge până la urmă la echipa alb-roșie.

Irlandezul McDermott, 25 de ani, a efectuat vizita medicală alături de Dinamo, dar nu va semna cu formația alb-roșie, potrivit TV Telekom Sport. Portarul nu a acceptat oferta făcută de Dinamo, nu a fost de acord cu anumite clauze din contract și a decis să nu semneze înțelegerea.

500.000 €este cota lui  Sean McDermott, potrivit transfermarkt.com

Sean McDermott a fost crescut la juniorii lui Arsenal. A jucat la Leeds, Sandnes Ulf, Start, Ullensaker și Kristiansund.

În acest moment Dinamo are 3 portari: Vlad Muțiu (23 de ani), Mihai Eșanu (20) și juniorul Ștefan Fara (17).

dinamoDINAMO

- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Aliji, Simon Zenke, Jordan Mustoe (liberi), Reda Jaadi (liber) 
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Târcoveanu, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Hanca (KS Cracovia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Ianuarie 2019, 15:25
Postat de dinamo_fan pe 13 Ianuarie 2019, 12:44

care erau aia de stateau bine in ghete ?

Dudu Georgescu, Cămătaru și Mateuț. :)))

zecs93
zecs93  •  13 Ianuarie 2019, 13:55
Postat de redbuldog pe 13 Ianuarie 2019, 12:43

Puriu asta,devine pe zi ce trece tot mai ,,lunatec"...renunta la jucatori care stau cat de cat in ghete,pe teren,dar transfera de zor numai ,,iluzii"!

hai mah ne lasi, care fotbalisti , inafara de salomao si putin nistor restu nu avem pe nimeni in lot a jucator de fotbal, cu tentativele astea am ajuns pe locu 11, eu zic ca mai rau n are cum sa fie, cea mai proasta clasare din istorie a clubului Dinamo va ramane tiparita in memoriile fiecaruia drept epoca bratuniana-capsomana !!!

zecs93
zecs93  •  13 Ianuarie 2019, 13:50

Sa fie sanatos, oricum nu era cine stie ce portar, din videoclip am observat ca nu prea are reflexe , ia foarte usor goluri din careu , daca nu a vrut aia e, poate il aducem pe logan bailly totusi !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close