FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a mers la FRF pentru a primi drept de joc în cupele europene » Răzvan Burleanu oferă noi detalii : "Asta am decis"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 11:54

Dinamo speră ca la finalul acestui sezon să joace în cupele europene, chiar dacă la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieșise oficial din insolvență.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre situația lui Dinamo și a oferit ultimele detalii.

"În acest moment, având în vedere situația lui Dinamo și situația celor de la ASA, există posibilitatea ca o echipă din play-out să meargă în cupele europene. Te aștepți ca formațiile din play-off să joace în Europa, dar insolvența dă lucrurile peste cap.

Acum două săptămâni am avut o întâlnire cu cei de la Dinamo, pentru a ne prezenta argumentele lor, iar noi să le spunem argumentele noastre. Astăzi, ambele variante sunt posibile. Sunt aceleași șanse ca Dinamo să primească licența sau să nu o primească.

Am decis să cerem o expertiză din străinătate, de la o casa de audit și de la avocați, iar după aceea FRF își va spune poziția și va trimie un raport. Vrem ca punctul nostru de vedere să fie bine întemeiat. Oricum, acest raport nu contează, pentru că decizia va fi luată de Comisia de Licențiere, care este independentă.

FRF nu va ajuta Dinamo, dar nici nu va pune bețe în roate. Încă nu am primit expertiza din străinătate, pentru că Dinamo nu a dat toate rapoartele lor. Indiferent de ce decizie va lua Comisia de Licențiere, aceasta poate fi atacată", a spus Burleanu la DigiSport.

Situația lui Dinamo

Dinamo se află în prezent pe locul patru în Liga 1 și are șanse mari de a juca în cupele europene.

Singura problemă a lui Dinamo este faptul că echipa nu a ieșit din insolvență înainte de 31 mai 2015, data limită acceptată de UEFA, deși plătise toate datoriile. Clubul din Ștefan cel Mare a reușit să iasă din insolvență la 24 septembrie 2015, din cauză că ANAF a făcut recurs, iar Tribunalul a judecat cazul prea târziu.

"Câinii" spun că ei au respectat planul de reorganizare și vor ca UEFA să le dea dreptul de a juca în cupele europene, motivând că au făcut tot ce depindea de ei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
hvlada
hvlada  •  25 Martie 2016, 14:42
Postat de grandetorito pe 23 Martie 2016, 15:33

Nu are nimeni nimic cu dinamo, dar ANAF-ul apara interesele statului si al cetatenilor... Fiscul a reclamat o datorie de aproximativ 22 de milioane de lei (circa 5 milioane de euro). Planul de reorganizare financiara, pe care ANAF nu l-a votat în cadrul Adunarii Generale a creditorilor care a avut loc în noiembrie 2014, a recunoscut doar 5,93% din suma, adica vreo 1,3 milioane de lei, banii care au fost achitati integral catre bugetul de stat.

Anaf-ul o facut intentionat recurs tocami ca Dinamo sa nu joace , si tineti minte ca Anaf a pierdut in detrimeniul lui dinamo, Eu in locul lui Dinamo daca nu dau derogare as da in judeacata anaf si sa plateasca Anaf lui Dinamo ca si cum ar juca intr-o cupa uefa ,,,

hvlada
hvlada  •  25 Martie 2016, 14:32
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 23 Martie 2016, 17:26

Mai bine sa nu joace militienii in cupele europene! De cand nu mai joaca iar are Romania 2 echipe in Liga Campionilor...

esti tu fraier , noroc cu Urziceni , Cfr Cluj care au facut puncete su coeficient in Ucl, voi cand a-ti mers in ucl ati fost mereu ultimi , cea mai slaba echipa din instoria ucl.... mai bine sa nu participi decat sa te faci de rasul lumii...!!!

aldo_m
aldo_m  •  24 Martie 2016, 14:35

CORECT REGULAMENTUL FARA RAUTATI FCSB NU E STEAUA SI DECI NU ARE DREPT DE JOC IN EUROPA SI TREBUIE RETROGRADATA DACA NU SE CHEAMA STEAUA SI SE CHEAMA FCSB ,FCSB NU E STEAUA ASA A SPUS SI ARMATA FARA RAUTATI SAU CAPRA VECINULUI CA PE UNII AI ROADE GRIJA DE DINAMO FCSB NU E STEAUA MI SE PARE CAT se poate clar mai clar nu se poate

Vezi toate comentariile (87)
Comentează