FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a organizat al doilea trial » Mulţescu a făcut rapid ordine. Care au fost concluziile tehnicianului

Articol de , - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 17:07

Dinamo a organizat al doilea şi ultimul trial dinaintea reunirii de luni.


În tribună mulţi impresari, în teren prezenţe pestriţe. Pe lîngă vedeta trialului Florentin Matei, fost jucător la Steaua şi Urziceni, şi-au încercat norocul jucători de culoare, un jucător din Anglia şi chiar un sîrb.

În 10 minute OUT
După primele 10 minute de încălzire uşoară şi joc de pase, Gigi Mulţescu a eliminat primii trei participanţi: "Puteţi să vă luaţi hainele şi să plecaţi". Printre ei o prezenţă care aduce aminte de Stephan El Shaarawy de la Milan, dar doar din punct de vedere al frizurii, pentru ca tehnic nici măcar de un stop corect nu poate fi vorba.

Pe toată perioada încălzirii antrenorul "cîinilor" a supervizat foarte atent jucătorii După aproximativ 40 de minute de încălzire a început jocul şcoală, 11 vs 11.

Mulţescu mulţumit de "ciuperci"
La finalul trialului, Gigi Mulţescu s-a pronunţat: "De la primul trial am oprit doi jucători, deşi în presă s-a scris ca au fost ciuperci sau mai ştiu eu ce legume. Astăzi au rămas cîţiva să-i mai vedem. Sînt vreo 2-3 pe care îi preiau în procesul de instruire cu prima echipă începînd cu săptămîna viitoare, care va fi aici. Să vedem cu adaptarea la efort, nişte antrenamente cu intensitate gradată, şi să-i mai văd cînd mai am timp, să văd cum se prezintă cu prima echipă. Mi-a plăcut Florentin Matei şi pe el l-am oprit. Este unul dintre aceia. Şi pe unul dintre englezi, mijlocaşul central vreau să-l mai văd."

Alexe mai valoros decît pe Rusescu
Întrebat cît valorează Alexe, avînd în vedere că Rusescu a fost vîndut la Sevilla pe aproape 3.000.000 de euro, Mulţescu a răspuns: "Dacă Rusescu a făcut 3.000.000 de euro atunci să luam noi pe Alexe 4.000.000 de euro ca să fie cu 1.000.000 peste Rusescu."

Variante pentru Yesilova
"Aştept răspunsul lui Yesilova, dar am pregătite trei variante de rezervă. Un român care are licenţa PRO în Anglia, cred că asta sună frumos. Eu am stat de vorbă foarte mult cu el, să văd ce ştie şi am văzut că este la zi cu tot ce se lucrează modern. "New Dinamo" trebuie să fie "new" din toate punctele de vedere.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
omutzu13
omutzu13  •  16 Iunie 2013, 19:22

Da asa e.Nea GIGI e omul care ne trebuie in conditiile date .Nea GIGI MULTESCU bineinteles.Totusi cred ca merita o sansa sa antreneze DINAMO cap coada tur si retur.Nu cred ca SELIMES cu tot respectul ptr el era ce trebuia la club BAFTA NEW DINAMO SI VREAU SA VA VAD CA MURITI PE TEREN PT CLUBUL ALB-ROSU.Cu siguranta ca prin prestatia voastra puteti umple din nou stadioanele si pot veni si rezultatele mult asteptate de toata suflarea dinamovista.

calea_victoriei
calea_victoriei  •  15 Iunie 2013, 20:47

Eu le-am spus la "barzaunii" astia sa nu se mai grabeasca sa traga concluzii acum !! Mai e mult pina o sa putem trage concluzii in legatura cu lotul . Oricum am incredere in ochiul lui Multescu . Singurul care are ochi la jucatori si la schimbari in timpul meciului la fel ca Multescu este Rednic . Avantajul lui Rednic este ca are mai multa experienta titnind cont ca a castigat 2 campionate .

ciocaneanu
ciocaneanu  •  15 Iunie 2013, 19:36

Daca sint profesionisti si vor sa fie platiti ca atare, sa fie profesionisti! Bravo Gigi, fa-le foc Sub scaun la toti!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close