FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU LA LPF

Dinamo a pierdut şi la Recurs. Rămîne scorul de pe teren, 3-1 pentru Vaslui

Marius Constantin a jucat un singur meci pentru Vaslui, cel cu Dinamo. Pentru că pedeapsa UEFA, de a nu putea aduce decît jucători aflaţi la final de contract timp de două perioade de transferuri, îl implică şi pe Marius, declarat liber de contract după un litigiu cu Rapid
Marius Constantin a jucat un singur meci pentru Vaslui, cel cu Dinamo. Pentru că pedeapsa UEFA, de a nu putea aduce decît jucători aflaţi la final de contract timp de două perioade de transferuri, îl implică şi pe Marius, declarat liber de contract după un litigiu cu Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 12:17

FC Vaslui a cîştigat recursul în litigiul cu FC Dinamo la Comisia de Disciplină din cadrul LPF, judecat joi, 8 decembrie. "Comisia de recurs a admis argumentele noastre privind inadmisibilitatea plîngerii formulate de Dinamo, precum şi dovezile privind buna-credinţă a FC Vaslui, care niciun moment nu a dorit altceva decât să-şi apere şansele corect, în teren", a declarat avocatul Vasluiului, Tudor Chiuariu.

Joi, Mircea Stoenescu, membru al Comisiei de Disciplină a LPF, a fost recuzat în litigiul pe care clubul bucureştean îl are cu FC Vaslui, din motive de imparţialitate, întrucît a fost jucător şi preşedinte al FC Dinamo. "Domnul Stoenescu nu poate manifesta imparţialitate într-o cauză în care este implicată echipa sa de suflet, Dinamo.... De cele mai multe ori recunoştinţa clubului Dinamo Bucureşti faţă de activitatea jucătorului şi conducătorului de club Mircea Stoenescu nu s-a manifestat doar prin elogiile exprimate în presă, ci şi prin oferirea de daruri cu ocazia aniversării zilei de naştere a fostului sportiv şi conducător".

FC Vaslui, reprezentat de firma "Chiuariu şi Asociaţii", a avut cîştig de cauză în 10 noiembrie 2011 în procedura declanşată în urma plîngerii clubului FC Dinamo, prin care aceasta contesta rezultatul meciului direct din Liga 1 de fotbal, cîştigat pe teren de FC Vaslui cu 3-1. Dinamo solicita pierderea jocului prin forfait şi sancţionarea clubului vasluian prin scăderea unor puncte obţinute pe teren, drept penalizare.

Respingînd plîngerea formulată de FC Dinamo, Comisia de Disciplină a LPF a admis, pe cale de consecinţă, că meciul de fotbal, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, dintre FC Vaslui şi Dinamo Bucureşti, din data de 11 septembrie 2011, şi încheiat cu rezultatul de 3-1 pentru gazde, s-a desfăşurat cu respectarea tuturor regulamentelor în vigoare, iar rezultatul său, 3-1, rămîne valabil.

Dinamo a anunţat în mai multe rînduri că va merge şi la TAS cu acest caz după ce vor fi epuizate toate căile de atac la forurile din România. Conducerea liderului actual al Ligii 1 susţine că "folosirea lui Marius Constantin la jocul direct trebuie să atragă pierderea cu 0-3 a meciului de către vasluieni". A fost singurul joc în care Marius Constantin a fost trimis pe teren de Viorel Hizo.

Sursa: mediafax

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
haxor
haxor  •  11 Decembrie 2011, 12:20

Si daca merg la TAS nu pierd moldovenii si asta ptr ca a fost o neintelegere si nu ei sunt vinovatii si in primul si-n primul rand nu a fost recidiva si intr-un tribunal conteaza foarte mult intentia de a nu gresi intentionat. Colac peste pupaza, oricum moldovenii au castigat acel meci indiscutabil si fara drept de apel, de la un 0/1 au trecut la un 3/1 ce mai poti oare comenta si despre maniera de joc si tot. Nu te poti agata la infinit de o decizie gresita de arbitru mai ales cand esti Dinamo, e chiar rusinos zic eu...

flafy
flafy  •  09 Decembrie 2011, 19:54

foarte bine!!punctele acelea au fost castigate pe teren de catre Vaslui!!nu imi plac rezultatele decise prin comisii! chiar daca in meciul acela am fost dezavantajati de arbitrii...asta e,ne-am obisnuit!

infos
infos  •  09 Decembrie 2011, 18:47
Postat de calinescu_ pe 09 Decembrie 2011, 14:55

PORUM-BOUL ESTE AJUTAT SI DE CIOBAN CARE IL ARE PE MITICA SI COMISIILE LUI la degetul mic si prin santaj obtine tot ce vrea .....

baiiiiiiiii, o sa turbati daca mai cautati scenarii de astea, daca si la TAS o luati peste bot o sa inventati ca Porumboiu probabil ca-i are la mana si pe aia de la TAS si de la UEFA, FIFA si de pe Marte, sincer acum in Romania cu o presa ca asta cu niste emisiuni de tot kàkàt'ul ati ajuns paranoia si vedeti numai comploturi in jurul vostru. :-))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează