FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a ratat un transfer » Jucătorul dorit de Rednic nu este lăsat să vină la formaţia alb-roşie

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 16:30

Dinamo l-a transferat pe portarul Victor Rîmniceanu, venit liber de la Viitorul, dar pe lista "cîinilor" era alt portar.

Formaţia alb-roşie s-a interesat de Laurenţiu Brănescu, 21 de ani,
aflat sub contract cu Omonia Nicosia.

Internaţionalul Under 21, care aparţine de Juventus, ar fi vrut să revină în România, la Dinamo, însă ciprioţii nu-i dau dezlegarea. Brănescu este văzut ca variantă secundă la Omonia, în sezonul de toamnă n-a prins nici un meci oficial pentru alb-verzi!

"Cîinii" l-au mai dorit şi în vară pe Brănescu, dar acesta a preferat să meargă în Cipru.

400.000 €este cota lui Brănescu, potrivit transfermarkt.de

Lotul lui Dinamo prezent azi la reunire:

Portari: Vytautas Cerniauskas, Iustin Popescu, Gabriel Abraham, Victor Rîmniceanu (FC Viitorul), Vlad Muțiu (Unirea Tărlungeni)

Fundași: Sergiu Hanca (ASA Tg. Mureș), Andrei Marc, Miha Mevlja, Ante Puljic, Steliano Filip, Laurențiu Corbu, Constantin Dima, Vlad Georgescu

Mijlocași: Cosmin Matei, Paul Anton, Ionuț Nedelcearu, Bogdan Gavrilă, Antun Palic, Ionuț Șerban, Dorin Rotariu, Andrei Tîrcoveanu, Valentin Lazăr (Concordia Chiajna), Valentin Costache

Atacanţi: Robert Moldoveanu

*Harlem Gnohere şi Marcel Essombe vor reveni în această seară în România

Amicale Dinamo:

23 ianuarie: Dinamo – Shijiazhuang (China)
26 ianuarie: Dinamo  – Aris Limassol (Cipru)
28 ianuarie: Dinamo  – FK Ural (Rusia)
1 februarie: Dinamo  – Ruch Chorzow (Polonia)

Citeşte şi: A patra mutare a "cîinilor". Rednic vrea să ia un fotbalist care face de toate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1425838917717550
John Milne  •  11 Ianuarie 2016, 17:48

Alt jucator care nu vrea sa manance ciorba de oase oferita de zugrav refuza echipa militiei .

mihai231
mihai231  •  11 Ianuarie 2016, 17:14
Postat de dinamo_fan pe 11 Ianuarie 2016, 17:01

Vad ca il dati pe Abraham la reunire dar pe bursa transferurilor si in alte 312312 de articole il dati ca si plecat. Va decideti pana la urma care e adevarul ?

si eu AM mai scris pe un alt articol...dar cred ca astora le lipsesc dioptriile si nu vad ce/i scris pe unele articole.....ma gandeam ca doar Ioanitoaia are dioptriile mari dar se vede ca toti din redactia gsp poarta ochelari,,,,

tequlix
tequlix  •  11 Ianuarie 2016, 17:09
Postat de dinamo_fan pe 11 Ianuarie 2016, 17:01

Vad ca il dati pe Abraham la reunire dar pe bursa transferurilor si in alte 312312 de articole il dati ca si plecat. Va decideti pana la urma care e adevarul ?

Gabriel Abraham si-a reziliat contractu. Nu te lua dupa dilii astea. A aparut pe fcdinamo.ro in urma cu 2-3 saptamani in urma si au spus clar siteu clubului ca abraham si clubul dinamo au incetat raporturile contractuale. Pe lista celor plecati se pot adauga si Vojnovici,Feussi,Shalaj,Van Haaren,Ghomsi si vor urma se pare si Matei,Fai si Gavrila.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează