FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marea epurare, în varianta Dinamo: „câinii” au renunțat la 7 jucători!

Dinamo s-a despărțit de 7 jucători
Dinamo s-a despărțit de 7 jucători

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 14:19 / Actualizat vineri, 07 august 2020 14:57

Dinamo a anunțat printr-un comunicat oficial despărțirea de 7 fotbaliști, toți ajunși la final de contract.

Aceștia sunt:

  1. Riccardo Piscitelli - 26 de ani, portar
  2. Szabolcs Kilyen - 22, fundaș dreapta
  3. Kristian Kostrna - 26, fundaș dreapta
  4. Lukas Skovajsa - 26, fundaș stânga
  5. Mamoutu N'Diaye - 30, mijlocaș central
  6. Mattia Montini - 28, atacant
  7. Slavko Perovic - 31, atacant

Dinamo a renunțat la 7 jucători

Doar despre Piscitelli se știa sigur că nu va mai continua (între timp, italianul a semnat cu CD Nacional, echipă nou-promovată în prima ligă din Portugalia). În rest, celor 6 fotbaliști li s-a decis soarta în ultimele zile. Oarecum surprinzătoare este prezența lui N'Diaye pe această listă. Deși și-a încheiat contractul cu Dinamo în urmă cu o lună, jucătorul din Mali a fost rechemat la echipă acum 2 săptămâni, când Gigi Mulțescu se confrunta cu o mulțime de indisponibili (fotbaliștii infectați cu COVID-19).

Cele mai importante nume care se despart de Dinamo sunt atacanții Montini și Perovic, chiar dacă ambii au suferit în ultima perioadă din cauza problemelor medicale. 12 goluri au reușit aceștia pentru formația din Ștefan cel Mare în stagiunea tocmai încheiată.

Dinamo a scăpat de retrogradare

FRF a decis ca numărul echipelor din Liga 1 să crească la 16 din sezonul următor. Astfel, Dinamo, penultima în prima divizie, cu 5 restanțe, s-a salvat, întrucât din play-out nu va mai retrograda nimeni direct.

Chindia, echipa aflată pe ultimul loc, va juca un baraj cu CS Mioveni, locul 3 din Liga 2 - toate detaliile, AICI.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Lovitură dată de Ionuț Negoiță, în ziua în care Dinamo a aflat că rămâne în Liga 1: „Au bătut palma! I-a pregătit alt destin”

Cumpărarea lui Dinamo în variantă românească: „Am vorbit cu Nețoiu, Cohn și Badea” » Răspunsul celor 3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  08 August 2020, 00:11

Da’ Popa? Popa nu își găsește și el altceva de făcut in viață? Că tare chinuie bășica și murdărește și echipamentul aiurea in tramvai. Dacă Popa nu are vreo pilă ultra-mega importantă, sau vreo mătușă vrăjitoare, atunci toți antrenorii care l-au adus la echipa și l-au băgat in meciuri sunt incompetenți. Dacă înfigi un par oriunde pe linia careului de 16m, parul va marca mai multe goluri ca Popa, va da mai multe pase corecte ca Popa și va dribla mai mulți jucatori adversi ca Popa. Șerban e Messi pe lângă băiatul asta, sper sa câștige la loto și sa se retragă in Dubai. Cum să nu spună Raducioiu ca Dinamo trebuie sa retrogradeze îl vede pe Popa jucând pe același post cu el?

creeperno
creeperno  •  07 August 2020, 22:46

Mai sunt multi de plecat.

parpalache
parpalache  •  07 August 2020, 20:15

Deci Montini pleaca gratis!Ce inseamna sa nu-i dai drumul cand are oferte!Marele manager Prunea s-a opus!Dar de ce?Pai ne zice chiar el:Cica impresarul jucatorului a venit cu o oferta 8oo de mii-dar cu conditia ca... 300 de mii, sa fie ai impresarului!Cine era impresarul?Cica impresarul era...Luana Rednic! El se facea ca spune drept,iar noi nici macar nu ne faceam ca-l credem!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează