FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-2

Dinamo a umilit un jucător aflat aseară pe teren: "Plângea! Își spăla singur tricoul"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 15:03

Cristi Bărbuț a marcat aseară pentru CSU Craiova în egalul de pe terenul lui Dinamo, scor 2-2, însă la iveală a ieșit acum un episod din trecutul mijlocașului.

Fotbalistul de 22 de ani a fost în curtea "câinilor", dar s-a simțit umilit de oficialii echipei și a plecat. Impresarul Cristea Opria a vorbit despre perioada trăită de Bărbuț la Dinamo.

"Eram sigur că Bărbuţ o să marcheze împotriva lui Dinamo, deoarece el avea o revanşă de luat. În urmă cu câţiva ani el a fost foarte aproape să semneze cu Dinamo. Chiar a fost o săptămână în curtea acestei echipe. Dar a fost deranjat de tratamentul la care a fost supus. A fost foarte supărat pe Ion Moldovan care lucra şi el atunci la Dinamo.

Eu vorbisem cu părinţii lui Bărbuţ să îl aduc în Ştefan cel Mare. Dar săracul el ajunsese la Dinamo să îşi spele singur tricoul ca să aibă cu ce să vină a doua zi la antrenamente. Nu primise nici echipament. Au fost şi alte probleme care îl făceau pe Bărbuţ aproape să plângă ca un copil. Nu a mai rezistat şi a plecat acasă la părinţii săi", a spus Opria pentru Fanatik.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  06 Februarie 2018, 10:42

Nu știu cât de umilit s-a simțit tânărul sportiv, dar sigur pentru cel ce a scris articolul munca este o rușine, o umilință. Si ca orice cocalar cu pretenții de deștept s-a făcut numărător de cornere la gazetă.

sharpe
sharpe  •  06 Februarie 2018, 10:01

Sa-i intrebati pe adevaratii fotbalisti,cum au ajuns fotbalisti (cu umilinta,cu suferinta,cu truda,cu transpiratie,care prin rotatie mergea cu o geanta mare de echipament al echipei sa-l spele ma-sa si asta cu autobuzu'...),vezi situatia lui Hagi,Popescu,Lacatus si multi altii care au ajuns fotbalisti care au inteles ca fara a pune capul in pamant si sa tragi la antrenamente ca un sclav,nu vei deveni fotbalist,ci doar jucator de fotbal.

vicol_vali
vicol_vali  •  06 Februarie 2018, 02:42

La Timișoara i-l spăla maică-sa.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează