FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat încă un transfer: acord cu Tomas Mejias Osorio! Portarul trecut pe la Real Madrid va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Tomas Mejias Osorio a semnat cu Dinamo // FOTO: Guliver/GettyImages
Tomas Mejias Osorio a semnat cu Dinamo // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 11:18 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 14:10

Dinamo continuă să transfere spanioli și a ajuns la un acord cu portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani), care se afla contract cu Middlesbrough, divizionară secundă în Anglia.

UPDATE 14:10 - Dinamo anunță transferul lui Juan Camara

Înainte ca mutarea lui Tomas Mejias Osorio să fie oficializată, Dinamo a anunțat transferul lui Juan Camara. Mijlocașul ofensiv care a trecut pe la Barcelona vine sub formă de împrumut pentru un sezon de la Jagiellonia Bialystok din Polonia, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de sâmbătă. Portretul lui Camara, realizat de Sergiu Hanca, fostul său rival din Polonia, poate fi văzut aici.

Știrea inițială - Dinamo, acord cu Mejias Osorio!

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, Dinamo l-a ofertat pe Mejias Osorio, iar acum ibericul și-a dat acordul pentru a veni la formația lui Cosmin Contra. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani.

Pentru a-l aduce pe Osorio, finanțatorul Pablo Cortacero a făcut un efort financiar. Noul jucător al lui Dinamo va avea cel mai mare salariu din Liga 1: 20.000 de euro pe lună! La fel ca polonezul Janusz Gol, adus și el în această vară în „Ștefan cel Mare”.

Tomas Mejias este un goalkeeper cu talie, de 1,95 metri, format la academia lui Real Madrid. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la Rayo Vallecano și Omonia Nicosia. Tomas a prins un meci și la prima echipă a „galacticilor”, în 2011. A fost introdus pe finalul victoriei cu Getafe, scor 4-0, după accidentarea titularului Adan.  Sezonul precedent a evoluat doar în două meciuri, ambele cu Tottenham, în Cupa Angliei. 

400.000 de euroeste cota lui Tomas Mejias

Transferurile lui Dinamo:

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia, împrumut)

VIDEO. Revine Liga 1! Totul despre Dinamo - Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Proiectul Contra & Cortacero, desființat: „Dinamo se întoarce cu 30 de ani în urmă!”

EXCLUSIV Dinamo îl așteaptă la București pe atacantul de Champions League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
creeperno
creeperno  •  08 Septembrie 2020, 22:47

Banii aia vor veni din fondul de investitii reprezentat de corracero. Nu doar el va investi in club ci si alti afaceristi spanioli

masinameaeata
masinameaeata  •  08 Septembrie 2020, 18:19

Bai, dar de unde pana mea aveți ma atâția bani? L-ați întrecut pe nea jiji, el deținând toți banii din România după ce a luat moka, pe furăciune de identitate cel mai galonat club din România, Steaua Bucuresti, a vândut și și-a băgat banii in buzunar, tot lotul de jucatori al clubului Steaua, care in 1989 juraseră finala CCE și mai mult a făcut și un schimb de terenuri cu Armata, care i-a dat lui nea jiji terenuri in Bucuresti pe care le-a vândut și așa a devenit miliardar in dolari, el dând la schimb aceleași suprafețe de teren(curat/murdar coane Mitica), pe la cucuietii din deal. Bun ***, pardon afacerist, jiji Bekali asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasi1986
vasi1986  •  08 Septembrie 2020, 17:16
Postat de catalin.fcdb pe 08 Septembrie 2020, 15:51

Vine si Jorge Pombo un mijlcas foarte bun, geniul de la Cadiz, meciuri in La Liga, chiar e bomba, sper sa vinaaaaaaaaaaa

Foarte bun acest Jorge Pombo, Doamne ajuta sa vina si el.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează