FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo aduce jucători de la echipa a doua! Plombe

Cristi Daminuţă, Daminuţă, Dinamo
Cristi Daminuţă, Daminuţă, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Cinci jucători de la Dinamo II, Daminuţă, Zivny, Vranjkovici, Predescu şi Todea, au fost transferaţi ieri de urgenţă la prima echipă

Dinamo vrea să bată cu jucători de la echipa secundă diseară, de la ora 21:30, la Bistriţa, una dintre revelaţiile primăverii. Ieri după-amiază, Daminuţă, Zivny, Vranjkovici, Predescu şi Todea, toţi de la Dinamo II, au făcut joncţiunea cu lotul din Ardeal pentru partida cu Gloria. Daminuţă era cel mai fericit: "Poate aşa joc şi eu, altă şansă n-am! Nu mă aşteptam să se întîmple ce s-a întîmplat, dar eu vreau să fructific momentul. Poate e destinul meu".

Refuzaţi
S-au făcut demersuri la FRF şi la clubul ploieştean ca meciul lui Dinamo II - Petrolul, din Liga a II-a, să se amîne cu 24 de ore, pentru ziua de luni. "Să mai trimitem nişte jucători de la echipa a doua la prima, să aibă "Ţînţarul" pe cine băga în teren", a motivat Tică Dănilescu. Forul federal şi prahovenii n-au fost de acord, aşa că partida se va disputa conform programului, mîine, de la ora 13:00. "Vom băga mulţi juniori, n-avem ce face", a comentat directorul sportiv.

"Dinamo are un lot de criză, aşa e viaţa. Iar am făcut istorie în fotbalul românesc, dar nu cu ceva pozitiv. Echipa e în scădere în ultimele săptămîni, asta să ne pună pe gînduri"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

"Le mulţumesc jucătorilor care au rămas la echipă. Au dovedit că sînt dinamovişti adevăraţi"
Florin Prunea, manager sportiv Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  17 Aprilie 2010, 19:06

toti cei implicati niste ratati . frati becali distrug fotbalul romanesc.rusine javrelor.

 •  17 Aprilie 2010, 13:16

SCAPATI DE FRATII BECALI...TREBUI SA REALIZEZE SI CONDUCEREA DINAMOVISTA CA NE TRAGE IN JOS. NU VOM FACE NICIODATA PERFORMANTA ATATA TIMP CAT VOR AVEA INFLUENTA LA DINAMO. ANUL ACESTA NU MA INTERESEAZA DACA PRNIDEM EUROPA, NUMAI SA SE FACA CURATENIE ODATA SI SA NE ASEZAM SI NOI PE DRUMUL CEL BUN. TREBUIE TAIAT IN CRNE VIE CA SA FACI REFORMA BENEFICA. HAI DINAMO!

laurentz
laurentz  •  17 Aprilie 2010, 10:32

Doar de Alexe imi pare rau, o sa calce pe urmele lui Mutu, care a fost "educat" de aceiasi becali si a ajuns ceea ce a ajuns; un ratat. Borcea are sansa sa faca "deratizarea"!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează