FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Dinamo » Dat afară după 3 meciuri, Jordan Mustoe i-a reclamat pe „câini” la FIFA

Mustoe a jucat trei meciuri la Dinamo: 37 de minute cu Poli Iași (3-0), 90 de minute cu Botoșaniul (1-2) și 57 de minute cu Gaz Metan (1-2)
Mustoe a jucat trei meciuri la Dinamo: 37 de minute cu Poli Iași (3-0), 90 de minute cu Botoșaniul (1-2) și 57 de minute cu Gaz Metan (1-2)

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2019 09:06

Jordan Mustoe, 28 de ani, nu a renunțat la banii pe care i-a reclamat de la Dinamo și a dus speța la FIFA. Englezul cere peste 90.000 de euro, dorind plata tuturor salariilor până în vara lui 2020.

Mustoe a fost prima afacere a lui Dinamo pe 2019, doar că fundașul englez de 28 de ani s-a despărțit de „câini” după doar trei meciuri jucate în alb-roșu.

Mircea Rednic a explicat pentru GSP la vremea respectivă: „Îmi pare rău, dar nimeni nu mai are răbdare la Dinamo. Și nu mă joc, nu e timp, orice zi contează!”. Apărătorul care are finala Cupei Angliei în palmares, în 2013, n-a rezistat după eșecurile cu Botoșani (1-2) și cu Gaz Metan (1-2), iar dinamoviștii au transmis că au închis situația contractuală a fotbalistului. I-au mulțumit și pe-aci ți-e drumul! „I-am plătit salariile la zi, altfel credeți că încheiam conturile?!”, au transmis șefii la vremea respectivă.
Nu se lasă!

Doar că după ce-a părăsit România, Mustoe a acuzat modul în care s-a despărțit Dinamo de el. Englezul a trecut la fapte: i-a reclamat pe bucureșteni la FIFA! A solicitat salariile toate până la finalul lunii iunie 2020, așa cum era contractul cu Dinamo. Aproximativ 90.000 de euro.
Roș-albii n-au vrut să comenteze situația și spun că sunt în regulă în privința „divorțului” cu Mustoe. Până la începutul lunii iunie, „câinii” trebuie să trimită la FIFA actele care dovedesc că au încheiat situația lui Mustoe.

184 de minutea adunat Mustoe în trei meciuri la Dinamo. Dacă va câștiga procesul și cei 90.000 de euro, fundașul va primi practic 500 de euro pentru fiecare minut petrecut pe teren în tricoul „câinilor”

„Nu a semnat rezilierea. Ce apare pe acele acte nu e semnătura lui. Cred că este vorba despre o falsificare, ceea ce e foarte grav. Vom depune memoriu, vom merge la FIFA, oriunde e nevoie pentru a ne face dreptate”
Laurette Nogo, impresara lui Mustoe, în ProSport, în martie

150.000 €este cota lui Mustoe pe transfermarkt

Citește și:

Cartea „O viață de câine – istoria unui suporter dinamovist” va fi lansată sâmbătă și la Cluj » Sabău și Lobonț, invitați speciali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  17 Mai 2019, 12:49

STITI CARE ESTE CRUDUL ADEVAR?NEGOITZA VA PLATI ACEI BANI!!!IAR REDNIC SI-A LUAT ""PESCHESUL""PENTRU TRANBSFER!!!ACESTA ESTE ADEVARUL!!!!

rocky2
rocky2  •  17 Mai 2019, 11:43

Cine l-a adus sa se ocupe de problema!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Mai 2019, 10:38
Postat de sebastian.vettel pe 17 Mai 2019, 10:25

Asta e caricatura aia de "fotbalist" care se autocaracteriza drept jucatorul perfect, fara slabiciuni. Pentru chestia ar trebui sa nu mai ridice capul din pamant. Am vazut cu totii ce (nu) poate. Daca cei de la club si-au luat si niste masuri, clauze , care sa-i elibereze de alte obligatii, atunci e bine. Daca au fost prosti, atunci sa-l plateasca pe amatorul asta, ca din jucat fotbal n-are cum sa traiasca.

Din păcate, zgârcenia lui Negoiță face ca la Dinamo să-și dorească să ajungă fripturiști asemeni lui. Vin, semnează un contract și apoi caută să stoarcă mult și bine din el, fără să dea nimic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează