FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo, al doilea transfer al zilei: „câinii” au prezentat un jucător din Venezuela

Dinamo a oficializat al doilea transfer al zilei, după Isma Lopez. Alexander David Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta) va semna un contract cu roș-albii în următoarele ore +40   FOTO
Dinamo a oficializat al doilea transfer al zilei, după Isma Lopez. Alexander David Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta) va semna un contract cu roș-albii în următoarele ore

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 22:56 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 23:21

Dinamo a oficializat al doilea transfer al zilei, după Isma Lopez. Alexander David Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta) va semna un contract cu roș-albii în următoarele ore din postura de jucător liber de contract.

Gonzalez a jucat ultima dată pentru Mirandes, în liga a doua a Spaniei, și are 48 de selecții și un gol pentru naționala Venezuelei.

325.000 de euroeste cota de piață a lui Gonzalez, potrivit Transfermarkt

„Alexander David Gonzalez la Dinamo București 

Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că FC Dinamo București a ajuns la un acord cu fotbalistul Alexander David González, component al primei reprezentative a statului Venezuela, ultima oară la Club Deportivo Mirandés, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare. 

Alexander David Gonzalez, fundaș dreapta, născut pe 13 septembrie 1992, va sosi la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a precizat directorul sportiv al dinamoviștilor”, publică site-ul oficial al lui Dinamo.

De-a lungul carierei, Alexander Gonzalez a mai jucat pentru Caracas, Young Boys, FC Thun, Aarau, Huesca și Elche.

32 de meciuria bifat Gonzalez pentru Mirandes în sezonul precedent

Dinamo negociază și cu Pablo de Lucas

Sursele Gazetei afirmă că ibericul Pablo de Lucas (33 de ani, mijlocaș defensiv), rămas fără club după despărțirea de FC Voluntari, le-a fost propus „câinilor", mai ales că a rămas liber de contract după ce și-a încheiat aventura la FC Voluntari. De Lucas ar vrea să revină sub comanda lui „Guriță". 

În plus, Dinamo încă mai caută jucători pentru zona centrală. Roș-albii vor să scape de Alex Răuță și nici nu se știe exact cât va absenta Vlad Achim, care a suferit o fractură la meciul cu Chindia. Rămâne ca cele două părți să negocieze detaliile mutării - detalii, AICI.

DINAMO 

  • Antrenor: Cosmin Contra (nou)
  • Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul), Janusz Gol (liber), Adam Nemec (liber), Isma Lopez (Tenerife), Alexander David Gonzalez (Mirandes)
  • Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Dinamo 1-0

+36 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu, avertisment pentru jucători: „Să se teamă! Doar unul a jucat bine contra Chindiei”

Ciprian Marica, nemilos cu Dinamo: „Nu există! Catastrofal!” + „Asta vor să facă spaniolii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
tutan_camon
tutan_camon  •  02 Septembrie 2020, 15:01
Postat de shaun.evans pe 02 Septembrie 2020, 12:07

Stelistii-fcsbisti ori fi multi, dar sunt frustrati si suporteri de rezultat. Nu vin din zpna educata, ca dinamovistii. Puteti sa va suparati dar asa e. Intotdeauna gloata s-a organizat greu. Doar revolutia franceza a adus halele in centru, dar pentru putin timp. Un proiect ddb nu este viabil la fc5b, pentru ca bu poate fi perceput asa cum trebuie! Fara cioban, fc5b dispare in secunda doi.

Un prost încetează să mai fie prost atunci când îşi dă seama că e prost. Tu încă nu ţi-ai dat seama, vrei să faci record:)))

171875491077582
Costel Chelaru  •  02 Septembrie 2020, 12:16

Eu sunt suporterul Stelei dinainte de 80,cand Steaua nu avea mari performante si ca mine sunt multi. Am facut un pas in spate pentru ca pur si simplu ne e sila de acest individ care e oglinda societatii in care traim.Daca *** nu renunta va era greu sa scapati de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shaun.evans
shaun.evans  •  02 Septembrie 2020, 12:07

Stelistii-fcsbisti ori fi multi, dar sunt frustrati si suporteri de rezultat. Nu vin din zpna educata, ca dinamovistii. Puteti sa va suparati dar asa e. Intotdeauna gloata s-a organizat greu. Doar revolutia franceza a adus halele in centru, dar pentru putin timp. Un proiect ddb nu este viabil la fc5b, pentru ca bu poate fi perceput asa cum trebuie! Fara cioban, fc5b dispare in secunda doi.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează