FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Dinamo, alianță cu Gică Hagi și Sepsi în privința reluării Ligii 1! Ce doresc cele 3 formații și care e poziția LPF

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 18:51

Gică Hagi, patronul Viitorului, Adrian Mihalcea, tehnicianul lui Dinamo, și Cornel Șfaițer, conducătorul lui Sepsi, împărtășesc aceeași idee în privința perioadei de pregătire dinaintea reluării campionatului. 

Hagi, Mihalcea și Șfaițer au fost categorici în privința refacerii după pauza cauzată de coronavirus. Cei trei oameni de fotbal au cerut o lună de antrenamente, iar LPF e de acord.

Hagi: „Așa scrie la carte”

„Trebuie 4 săptămâni clare de pregătire după o pauză de două luni. Altfel există riscul de accidentări. În perioada asta stai la tine, pe plan local, nu ai meciuri amicale, nu ai cu cine să joci. Una e antrenamentul și ritmul de acolo, altul e cel din timpul jocului. În pregătiri jucăm cu echipe puternice, din 3 în 3 zile. Unde găsim acum să jucăm vreun amical?! Când facem o pauză totală de două luni, așa scrie la carte, eu așa am învățat, că trebuie să te pregătești încă două”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport. 

Mihalcea: „E exclus așa ceva”

„Eu nu am auzit așa ceva, să aduci după două săptămâni la formă maximă un jucător care a stat două luni acasă. E exclus să să îl aduci la forma optimă pentru a juca un meci de fotbal, cred că avem nevoie de cel puțin 3 săptămâni, o lună de zile” 
- Adrian Mihalcea

„Avem nevoie de minimum trei săptămâni de revenire. A fost cea mai lungă pauză din cariera unui jucător. Aici depinde de cum s-au pregătit individual, cum și-au menținut tonusul, cum s-au alimentat, asta e important din punctul meu de vedere. Cert e că avem nevoie de 3 săptămâni”
- Cornel Șfaițer

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

LPF e de partea cluburilor

Cea mai recentă variantă de reluare a Ligii 1 a fost oferită aseară de Justin Ștefan, secretarul general al LPF. Oficialul Ligii speră ca antrenamentele să poată fi reluate imediat după terminarea stării de urgență, pe 15 mai, iar campionatul să înceapă la jumătatea lunii iunie.

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Atacantul unei rivale a donat 1.948 de euro pentru Dinamo: „RESPECT! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
godot
godot  •  26 Aprilie 2020, 11:43

Mi se pare de-a dreptul ridicol argumentele cu "formă mximă", de parcă nu am urmari de atatia ani un campionat foarte slab, care, pe de-asupra, mao e si plicticos, pe lângă nivelul lamentabil. Ce mi-e ca vad meciuri slabe calitativ si slabe spectacular, de 1-0, 0-0, 1-1, cum sunt am văzut până acum ca regula in Liga 1 ce mi-e ca vad meciuri la fel de slabe calitativ, dar mai spectaculoase, de 4-2, 5-3 șamd, cum ar fi cele cu jucători care nu sunt"la formă maximă ". Care formă maximă, mă, ca adormim in fotolii, schimbăm programele de plictiseală. Începeți si jucați cum puteti, oricum nu puteti scădea nivelul, care oricum e foarte slab.

1545767012100776
Ionescu Mircea  •  26 Aprilie 2020, 11:05

Dan alex.cosma mai draga lupule moralist poate ai uitat ca acest articol este scris pe un ziar de sport,unde numai de sport trebuie sa se scrie,pe mine ma deranjeaza ca se face propaganda comandantului suprem intr-un ziar de sport,cat despre celelalte probleme mai rezolvati-le si voi astia care v-ati dus ca *** care arunca tara in prapastie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116567406690156
Dan Alexandru Cosma  •  26 Aprilie 2020, 08:42

Bai nesimțiților tara arde și baba se piaptănă. În momentul de față sunt alte probleme mult, mult mai importante. Bateți câmpii când începe fotbalul ca și cum de asta depinde ieșirea din pandemie și relansarea economiei. Voi sunteți pe ultimul loc în ordinea priorităților. Vorbea unul Ștefan de la lpf (nici nu-l știe nimeni) ca trebuie să înceapă fotbalul ca nu mai rezistă jucătorii, săracii și pot falimenta echipe. Vai, vai, o sa fie mare doliu. Dar ca falimentează firme cu zeci sau sute de oameni amărâți nu va faceți griji. Sa va fie rușine!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează