FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo

Alin Buleică va fi testat de Dinamo în perioada următoare / Sursă foto: Arhivă GSP
Alin Buleică va fi testat de Dinamo în perioada următoare / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 15:00 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 17:58

Dinamo îl va testa în zilele următoare pe Alin Buleică (30 de ani), mijlocașul dreapta care a evoluat ultima oară pentru Viitorul Târgu Jiu. 

Șefii lui Dinamo au anunțat că roș-albii vor transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare.

Penultimii în Liga 1, „câinii” continuă să caute soluții pentru a-și întări lotul. După ce au bătut palma cu Răzvan Patriche și Marius Tomozei, Stoican&co. îl vor testa în perioada următoare pe Alin Buleică, un fotbalist pe placul tehnicianului, cu care a a mai colaborat și la Viitorul Târgu Jiu. 

Alin Buleică, în probe la Dinamo

Alin Buleică se va alătura lotului dinamovist și ar putea fi folosit în meciurile amicale cu CS Mioveni (12 ianuarie) și Farul (15 ianuarie).

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala, Petrolul, CS Turnu Severin, Pandurii, U Cluj, Concordia Chiajna, UTA, SCM Pitești, Turris Turnu Măgurele și Viitorul Târgiu Jiu.

Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo
Alin Buleică, în meciul din 2013 dintre Pandurii și FC Dnipro Dnipropetrovsk, contând pentru grupele Europa League / foto: Guliver/Getty Images

Buleică era considerat marea speranță a Craiovei

În decembrie 2013, Marius Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cum cariera acestuia a intrat pe o pantă descendentă de atunci, el mai valorează în prezent doar 100.000 de euro.

Până ca Universitatea Craiova să fie dezafiliată, Alin Buleică era considerat de olteni una dintre marile lor speranțe. Acesta debuta pentru Știința în aprilie 2010, la un meci cu Astra Ploiești.

Şi Liviu Antal e pe lista  „câinilor”

Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit la Digi Sport că şi atacantul Liviu Antal, pus recent pe liber de UTA Arad, ar putea ajunge la Dinamo.

„Câinii” au adus deja un „indezirabil” de la UTA, pe fundaşul lateral Marius Tomozei.

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

OFICIAL Dinamo a rezolvat cel de-al doilea transfer al iernii: a semnat Marius Tomozei!

De ce întârzie transferurile la Dinamo » Schimbarea față de mandatul lui Mircea Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  11 Ianuarie 2022, 22:37

Bucurica reprezinta PCH, fara PCH nu exista DDB, fara DDB nu exista Dinamo

dragdim
dragdim  •  11 Ianuarie 2022, 19:49
Postat de sdoru pe 11 Ianuarie 2022, 17:17

Bogdan Apostu își aduce la Dinamo toate gloabele!!!! Mulțumim Zavaleanu, Mureșan, Stoican, sendre, iuhasz și nitu!!!

Ai uitat sa menționezi și pe ceilalți: Bucurica și Tararache. Sau pe ei ii scoatem in fata doar când e bine? Aceiași gasca de “investitori”.

oltenia
oltenia  •  11 Ianuarie 2022, 17:53

dinamo continua cautarile desfiintarii cu buleica cu tot dupa severin stie el cum sa ii duca acolo

Vezi toate comentariile (7)
Comentează