FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat în amicalul dintre Dinamo și CS Sporting Pitești, formație din Liga 4

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 18:47 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 18:58

Dinamo a pierdut șirul golurilor în partida amicală disputată astăzi cu CS Sporting Pitești. Au fost „vreo opt, nouă, zece goluri”, conform antrenorului „câinilor”, Flavius Stoican. 

Dinamo se pregătește de remontada, speră să o înceapă de undeva, cu toate că programul viitoarelor etape este draconic. Luni seara, „câinii” se deplasează la Botoșani, însă Flavius Stoican continuă să fie optimist.

Marius Șumudică: „L-am sunat pe Rădoi: «Bă, ce faci, mă iei la mișto?»” + Amuzat de noul look al lui Edi Iordănescu
Selecționer
Marius Șumudică: „L-am sunat pe Rădoi: «Bă, ce faci, mă iei la mișto?»” + Amuzat de noul look al lui Edi Iordănescu

„Câinii” au avut astăzi un meci-școală la Săftica, împotriva unei formații de Liga 4, Sporting Pitești. Roș-albii au mai „împrumutat” câțiva fotbaliști la echipa de județeană, pe durata partidei de verificare. A fost un galop de sănătate pentru formația care nu mai sperie pe nimeni în Liga 1, adunând deja alte patru eșecuri consecutive.

Concluziile lui Stoican, după Dinamo - Sporting Pitești 

„A fost un joc-școală, i-am băgat pe băieții care au jucat mai puțin. Sincer, nici nu s-a ținut scorul, am mai oprit meciul pentru scheme, am dat vreo opt, nouă, zece goluri. Au marcat și cei de la Sporting de două ori.

Bani a dat două goluri, Gabriel Răducan o dublă, a marcat și Dusan Celar de două ori. M-am bucurat că a fost un antrenament bun și că am jucat pe iarbă. Au intrat și Jovanovici, și Aloe, și Rici, revenit după accidentare, și Rodriguez, și Ivanov”, a spus Stoican. 

Stoican nu se gândește la retrogradare

Antrenorul nu ia în calcul decât salvarea de la retrogradare: „Nu e o situație prea bună, dar nu-mi va dispărea niciodată optimismul. Mai ales când îi văd pe jucători cum se pregătesc, zi de zi.

La cum se antrenează și cât de dedicați sunt, trebuie să reușească! Atmosfera nu are cum să fie plăcută, în situația noastră, dar se lucrează bine, văd o mare dorință de revenire la fiecare dintre jucători". 

Bulgarul a evoluat 45 de minute, fără probleme, parcă nici nu s-ar fi lovit la cap. Un luptător. Au jucat toți noii veniți, de-abia aștept să-l văd la antrenamente și pe Azankpo", a explicat Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FC Botoșani - Dinamo 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL Dinamo și-a adus fundaș central! „Câinii” l-au prezentat azi pe jucătorul care nu a mai evoluat din august 2021!

Primul nume important care îl contestă pe Flavius Stoican: „Nu îți dă niciun fel de speranțe”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
san_lorenzo
san_lorenzo  •  04 Februarie 2022, 10:41
Postat de legio.sud pe 03 Februarie 2022, 21:03

Nu făcu-se recuperarea mentală

facu-se ? bai , serios ??? chiar asa de ... *** am devenit ? facu-se ? doamne....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  03 Februarie 2022, 22:35

Asta inseamna ca Stoican a gasit tactica castigatoare

mafa
mafa  •  03 Februarie 2022, 21:25

Doamne ajuta sa castigati toate meciurile, amicale.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează