LIGA 1

DINAMO // Anamaria Prodan îi jignește din nou pe șefii lui Dinamo: „Se ascund ca șobolanii! Au făcut circ”

Duminica, 18 August 2019, 11:30

Anamaria Prodan a vorbit azi despre situația de la Dinamo, despre negocierile purtate pentru aducerea antrenorului Leo Grozavu și i-a atacat dur pe cei din conducerea „câinilor”. 

„Când discutam despre aducerea lui Leo Grozavu, l-am sunat pe Prunea, dar nu a răspuns. Și am vorbit cu Bălănescu. La nivel de conducere, Dinamo cu el se identifică. Toată lumea din club îl dorea pe Grozavu. Prunea vorba cu el. Dar probabil că au existat supărări copilărești și a spus cineva «De a fost sunat el primul și nu eu?» 

Am vorbit cu Bălănescu, discutam ce bilet de avion să luăm. După aceea, am aflat explozia din presă. Că Grozavu nu mai e dorit. L-am sunat pe Bogdan Bălănescu și mi-a zis că nu știe nimic. Nu am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat.   

Au făcut circ. Probabil că nu l-au dorit cu adevărat. Cei de la Dinamo nu ştiau cum să scape de Eugen Neagoe și căutau antrenori care să fie pe placul galeriei. Ei sunt disperaţi din cauza galeriei. Se ascund ca şobolanii, nu vedeţi? Asta e principala lor ţintă, să se pună bine cu suporterii”, a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport. 

„Am ajutat clubul Dinamo de multe ori. Am reziliat contractele lui Mezague și Subotic fără sume fabuloase. Puteam să dău clubul în judecată și luam banii până la finalul contractului. Nici bani din comision nu le-am cerut. Am zis să-mi dea ei cât vor și am stat un an până să iau bani. Nici acum nu s-a încheiat totul” - Anamaria Prodan 

Citește și:

Comunicat exploziv al fanilor lui Dinamo: 3 cerințe pentru Florin Prunea: „Iată ce așteptăm noi de la tine în momentul ăsta”Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (19)

fairplayromania  •  18 August 2019, 15:15

*** , ne place multe poze din astea cu Prodanca...dar poze din alea nu aveţi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartcapus  •  18 August 2019, 15:07
Postat de Cel Bun Parioru pe 18 August 2019, 13:14

Cred ca a stat prea mult la solar si i s-a prajit si singurul neuron.Mai mult comenteaza despre Dinamo ...in loc sa isi vada de familia ei...,,unita'' de ochii lumii.Reghe i-a spus pa de mult.Mai mult o incalzeste solarul decat patul conjugal.Succese depline!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile  •  18 August 2019, 14:50

Da'Aexa?Ia vezi poza de mai sus,destul de clara!

Vezi toate comentariile (19 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1