FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-a mai așteptat după Nicolescu și Voicu și a ieșit în față la Dinamo: „Gata, nu mai pot să mă prefac! E o RUȘINE!”

Dinamo a fost învinsă și de U Cluj // foto: Cristi Preda, GSP +11   FOTO
Dinamo a fost învinsă și de U Cluj // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 12:45 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 13:06

Andrei Bendeac, directorul de social media de la Dinamo, a răbufnit după seria de rezultate dezastruoase ale echipei și scindarea galeriei.

Dinamo a revenit în prima ligă după numai un sezon în eșalonul secund, dar este amenințată din nou de retrogradare. În 19 etape „câinii” au acumulat numai 10 puncte, ultima lor victorie fiind consemnată acum 4 luni, când o învingeau pe FC Voluntari în deplasare.

În contextul seriei de meciuri fără victorie, ultimul înregistrat cu U Cluj, 0-1, un angajat al clubului a ieșit în față și s-a scuzat în fața suporterilor. Este vorba despre cel care administrează departamentul de social media, Andrei Bendeac, fratele actorului Mihai Bendeac.

S-a aflat echipa care îl vrea pe titularul lui Becali! FCSB solicită o sumă uriașă
FCSB
S-a aflat echipa care îl vrea pe titularul lui Becali! FCSB solicită o sumă uriașă

Discurs-manifest la Dinamo: „Nu mai avem de ce să zâmbim! Rușinos ce se întâmplă”

„Nu mai am de ce să zâmbesc. Nu mai există motive pentru care să zâmbim. Este rușinos ce se întâmplă și îmi asum cuvintele astea. Nu mai aștept alte reacții din club, nu mă mai interesează titulatura și gradul pe care-l avem.

A trecut suficient timp de la meci și voi fi eu primul care iese în fața suporterilor și, chiar dacă nu am o legătură așa mare cu partea sportivă, am să le cer scuze. Și eu, la rândul meu, sunt suporter și consider că este o rușine ceea ce se întâmplă! O rușine!

Nu este deloc demn de ceea ce cred eu că înseamnă Dinamo București! Vreau să le spun suporterilor, mai ales băieților din brigăzi care și-au refulat frustrările la ultimul meci, faptul că sunt în asentimentul lor.

Sunt la fel de frustrat, mi-am purtat inima pe tavă de fiecare dată când a fost vorba despre clubul ăsta”, a spus Bendeac într-o intervenție la ediția de astăzi a Matinalului Radio Dinamo 1948.

Andrei Bendeac: „Nu îmi mai mușc limba, nu mă mai prefac!”

N-a mai așteptat după Nicolescu și Voicu și a ieșit în față la Dinamo: „Gata, nu mai pot să mă prefac! E o RUȘINE!”
Andrei Bendeac. Foto: Facebook

„Pentru mine nu mai contează că sunt în club, nu îmi mai mușc limba, nu mă mai prefac că totul e numai lapte și miere. Este clar că e o panică generală în club, nu poate nimeni să-mi spună că totul e bine, să am răbdare...

Sunt prea multe lucruri similare cu sezonul în care am retrogradat. Trebuie să o scoatem la capăt, pentru că în ritmul ăsta ne vom rupe și mai mult!

Vedeam și la meci 3 grupuri de băieți strânse separat... este o situație dacă nu rușinoasă, măcar nedemnă de Dinamo. Doar cu dialog și resurse putem să o scoatem la capăt. Important este să nu avem războaie, ci să se creeze o presiune productivă”, a completat cel alintat Bendy.

Seria de meciuri făcă victorie a lăsat-o pe Dinamo la 12 puncte de primul loc care asigură salvarea directă. Șansa „câinilor” este că punctele vor fi înjumătățite la finalul sezonului regulat, însă până acolo mai sunt 11 etape.

VIDEO. Dezbinați, suporterii lui Dinamo cântă din 3 părți ale stadionului!

Mai multe știri despre Dinamo:

Cadou pentru „Nebunul” Kopic » Cum a fost întâmpinat antrenorul de către suporterii lui Dinamo și reacția avută: „Este în ADN-ul clubului!”
DINAMO
Cadou pentru „Nebunul” Kopic » Cum a fost întâmpinat antrenorul de către suporterii lui Dinamo și reacția avută: „Este în ADN-ul clubului!”
Care este singurul fotbalist de la Dinamo pe placul lui Mihai Stoica: „Nu renunţă niciodată”
DINAMO
Care este singurul fotbalist de la Dinamo pe placul lui Mihai Stoica: „Nu renunţă niciodată”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
therealreddog33
therealreddog33  •  14 Decembrie 2023, 11:42
Postat de .Castravete. pe 13 Decembrie 2023, 20:11

Doamne, cat ma bucur!Clubul asta si nu ma refer doar la fotbal ci la tot ceea ce inseamna mizeria asta stalinista de club a distrus in Romania ideea de competitie si de sportivitate.Sa dea Dumnezeu ca situatia sa fie si mai rea si sa se desfiinteze.Suporterii acestui club de represiune comunista am impresia ca nici nu stiu cu cine tin.Oricum, nu sunt prea multi ca sa te gandesti ca ceva e putred rau de tot in societatea romaneasca dar si aia care sunt sunt de neinteles.Sa tii cu o echipa fara nici o traditie fireasca, fara nimic frumos in ea, fara nimic natural care sa te atraga...Disparitia acestei mizerii bolsevice alb-rosii ar fi semn de normalitate.

Eu știu cu cine țin, tu știi? Dacă nu, îți reamintesc eu: Rapidul a fost feblețea lui Gheorghe Gheorghiu Dej, mai comunist ca ăsta nu o să găsești. Este și motivul pentru care clubul a rămas in viață după război. E singurul de altfel, celelalte s-au desființat sau reînființat sub alte nume. Mă întreb totusi: de unde ura asta a ta, față de Dinamo? Ti-a făcut clubul sau sportivii lui ție personal ceva? Eu nu am nimic cu Rapidul, e un club rival pe care îl respect, nu m-am bucurat când s-a desființat, din contră. Competiția e mereu mai săracă fără rivali pe măsură.

creeperno534
creeperno534  •  13 Decembrie 2023, 22:35

Trebuie realizate transferuri ca sa scapam cu basma curata

istet10
istet10  •  13 Decembrie 2023, 20:25
Postat de calinescu_ pe 13 Decembrie 2023, 13:07

Cum sa lasati un club asa mare pe mana unui diletant ca BURCA ???? Ati tacut toti de acolo pana cand , acum suntem nu 100% , ce 200 % in B ....!!! Acum nu mai e nimic de facut decat se se construiasca o echipa care sa promoveze in 2025 ...!! Nicolescu s-a luptat cu Iacob si apoi l-a lasat pe BURCA sa delireze ...!!!

Burca l-a adus pe Nicolescu si pe celalalt.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează