FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo primește o veste bună » Nu se gândește la memoriu: „Pot să mă înțeleg cu vorba bună”

Andrei Radu (25 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, crede că situația din Ștefan cel Mare poate fi rezolvată, dar e nevoie de multă răbdare.
Andrei Radu (25 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, crede că situația din Ștefan cel Mare poate fi rezolvată, dar e nevoie de multă răbdare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 20:32 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 21:39

Andrei Radu (25 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, crede că situația din Ștefan cel Mare poate fi rezolvată, dar e nevoie de multă răbdare. 

Lotul lui Dinamo a fost decimat în această vară. Paul Anton și Steliano Filip, doi dintre oamenii de bază rămași la echipă, se gândesc și el la plecare. Nu este și cazul lui Andrei Vlad. Fundașul stânga nu a depus memoriu și așteaptă soluții din partea conducerii. 

Andrei Radu are încredere în noul proiect de la Dinamo

„Suntem într-o stare bună de spirit. Noi avem încredere în oamenii care au venit alături de noi. Sperăm ca pe viitor să fie bine, dar cred că starea de spirit a jucătorilor este cea de pe teren si de la antrenamente. Restul problemelor sperăm că se vor rezolva pe viitor.

Am primit recent un avans dintr-un salariu. Momentan, n-am memoriu depus. Sunt mai mulți jucători care și-au depus memorii, dar nu știu ce să zic legat de treaba asta. Este dreptul fiecărui jucător. Eu am solicitat banii în procedură înaintată, dar nu s-a ajuns la memoriu.

Eu consider că aș putea să mă înțeleg și cu vorba bună, fără memoriu. Noi suntem uniţi în continuare atâta timp cât suntem la Dinamo şi jucăm aici, încercăm să dăm totul pentru fanii extraordinari și pentru numele Dinamo. 

Este o problemă reală, le dau dreptate, este normal ca jucătorii să fie nemulțumiți, am fost nemultumiti, însă am încercat să ne concentrăm pe meciurile pe care le avem", a declarat Andrei Radu.

Andrei Radu s-a lansat în fotbalul mare la Dinamo. Nu a confirmat în prima parte a carierei șia fost cedat în Cipru, la Aris Limassol. A revenit în Liga 1 în anul 2018, la CFR Cluj, iar în toamna trecută a semnat din nou cu formația de suflet. 

17 meciuria evoluat Andrei Radu pentru Dinamo sezonul precedent

VIDEO Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo: „Cei de sus nu sunt cu mine. Nu pot să rămân în condițiile astea”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo protestează! „Câinii” ies la atac: „De ce trebuie să ni se pună piedici?” + „ Un motiv în plus pentru a-l considera pe Tattybayev erou”

EXCLUSIV Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  01 August 2021, 10:14
Postat de harlots pe 01 August 2021, 09:46

gigistii sunt jalnici!! sa te elimine ilustrul necunoscut tattybayev si sa mai ai tupeu sa vorbesti de dinamo e de domeniul prostiei absolute!!

Macar sunt eliminati de undeva,dinamo de 15 ani este doar de umplutura in liga 1,ca sa fie nr par de echipe si cam atat! Echipa tinuta in brate de LPF,fara drept la retrogradare,care nu-si achita niciodata datoriile si salariile catre jucatori care sunt "de aia" pe plantatie la clubul asta! Doar in Romania poti ramane in prima liga in aceste conditii. Oricum toata lumea si-a dat seama ca si daca oleaca toti jucatorii si daca dinamo nu joaca nici un meci anul asta,tot nu retrogradeaza....favoritii LPF-ului!

harlots
harlots  •  01 August 2021, 09:46

gigistii sunt jalnici!! sa te elimine ilustrul necunoscut tattybayev si sa mai ai tupeu sa vorbesti de dinamo e de domeniul prostiei absolute!!

paolo12
paolo12  •  01 August 2021, 05:45
Postat de dumitru82drugan pe 31 Iulie 2021, 22:55

Sub nici o forma nu are sub 1,75 am facut poza cu el era mai înalt ca mine si eu am 1,76 m

Ati făcut poze când a venit la voi, la țară?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează