FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eroul ultimei victorii cu FCSB și-a depus memoriu și pleacă de la Dinamo

Dinamo. Mijlocașul Andrei Sin (29 de ani) a depus și el memoriu pentru a deveni liber de contract.
Dinamo. Mijlocașul Andrei Sin (29 de ani) a depus și el memoriu pentru a deveni liber de contract.

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 18:34 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 20:09

Dinamo. Fundașul Andrei Sin (29 de ani) a depus și el memoriu pentru a deveni liber de contract, după 4 luni de neplată.

Dinamo pierde zilnic din jucători. După exodul spaniolilor, și fotbaliștii români și-au pierdut răbdarea. Nu mai cred în promisiunile lui Pablo Cortacero și vor să devină liberi de contract. Andrei Sin este cel mai recent nume înscris pe această listă. A depus memoriu, dar mai are de așteptat cel puțin o lună până la soluționarea procesului. 

Andrei Sin, carieră scurtă la Dinamo

Andrei Sin a fost adus la Dinamo în februarie 2020, iar la meciul de debut i-a cucerit pe fani. A marcat un gol superb, din lovitură liberă, în victoria cu rivala FCSB, scor 2-1. A fost și singura lui reușită în tricoul „câinilor”. 

Odată cu venirea lui Cosmin Contra, Sin a fost tras pe linie moartă. Are doar două apariții la prima echipă în actuala stagiune. 

Eroul ultimei victorii cu FCSB și-a depus memoriu și pleacă de la Dinamo
Andrei Sin

Dinamo. Memoriu depus și de Diego Fabbrini

Sătul de promisiunile neonorate ale conducerii cu privire la plata salariilor, Diego Fabbrini și-a depus și el memoriu, pentru a deveni liber de contract și a-și recupera banii datorați de Dinamo. Însă nu la FIFA, așa cum procedează jucătorii străini în mod normal, ci în România, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL). Motivul? Fabbrini vrea să continue în România. 

Fabbrini are de primit 72.000 de euro de la Dinamo, echivalentul a 4 salarii, remunerația lunară a italianului fiind de 18.000 de euro. Deși a ales să depună memoriu, prezența lui Fabbrini la meciul lui Dinamo din această seară, cu Hermannstadt, nu este periclitată.

VIDEO. Angelo Alistar deplânge situația de la Dinamo: „Simțeam că aici se va ajunge”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo vor să protesteze contra lui Cortacero! Ce au de gând să facă la primul meci din 2021

Lovitură grea pentru Dinamo: Diego Fabbrini și-a depus memoriu! Ar putea ajunge la o rivală a „câinilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  13 Ianuarie 2021, 23:38

echipa este deja desfiintata, nu vad la ce le ar mai trebui jucatori .... ce sa faca cu ei ? sa se apuce de scos cartofi ?

creeperno
creeperno  •  13 Ianuarie 2021, 22:39

Drum bun, cale batuta!

demolarii
demolarii  •  13 Ianuarie 2021, 20:29

Săracul....nici autorul nu stie cand a aparut pe la Dinamo.....adica , ca a fost adus de Neagoe, Prunea sau Balanescu inainte de sezonul 2019-2020....s-a facut remarcat....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează