FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Revoltă în vestiarul lui Dinamo: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față! Plec diseară. Ne vedem la FIFA, băieți!”

Ante Puljic critică situația de la Dinamo
Ante Puljic critică situația de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2021 15:01 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 15:16

Fundașul croat Ante Puljic (33 de ani) a dat cărțile pe față și a vorbit despre criza fără precedent de la Dinamo.

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Uhrin, Puljic își anunță plecarea din club din cauza salariilor restante.

Croatul este nemulțumit de modul în care s-au comportat fanii acționari din DDB și anunță că vor urma plecări masive din club.

Răbufnirea lui Puljic în vestiarul lui Dinamo: „Echipa riscă să se dărâme”

- Ce faci, Ante, ești hotărât să pleci diseară acasă, în Croația?
- Așa cum anticipam, nu s-a schimbat nimic în bine, așa că voi pleca. De ce să mai rămân? Am crezut un an și jumătate că se va schimba în bine. Mai ales după discuțiile din iarnă cu DDB, când am crezut în ei ca în familia mea, apoi a fost total opusul a ceea ce s-a promis.

- Ai apucat să vorbești cu antrenorul Dusan Uhrin?
- Am discutat în ultimele zile, de mai multe ori, el ce poate să spună? Situația nu e ușoară nici pentru el, mai ales că a pierdut și va pierde jucători. Echipa riscă să se dărâme, baza nu e solidă. Nu ai bani, nu ai lot, nu aduci jucători, cu cine va juca Dinamo? Poate vor face minuni în aceste ultime zile până la startul sezonului.

Ante Puljic critică situația de la Dinamo: „Minciuni frumoase"

- Cu Iuliu Mureșan ai discutat? A fost la Săftica dimineață.
- Pare că ar fi un tip corect, impresia asta mi-a lăsat-o. Și cei de la DDB păreau la fel. Nu-l judec pe Mureșan, mi-a plăcut cum ne-a vorbit. Nu e vorba doar de bani, ideea e că la club jucătorii sunt cei mai importanți. Așa a spus și dânsul. Dacă jucătorii fac treaba bună, și oficialilor le este ușor să lucreze.

- A fost acel comunicat al jucătorilor publicat de AFAN în care ați acuzat DDB.
- Cei de la DDB au scris zilnic că vor face, vor plăti, dar în realitate a fost o minciună pentru suporteri ori o minciună pentru noi. Au fost precum spaniolul ăla, strict în acest detaliu. Nu pot trece peste faptul că au contribuit la salvarea lui Dinamo, au ținut clubul în viață, bravo!, dar noi, jucătorii, ce-am făcut?! Nu l-am ținut în viață când ceilalți au plecat?! Lumea doar judecă. Eu știu ceea ce am făcut, cât de mult mi-am sacrificat, inclusiv când eram accidentat.

- Câte salarii neachitate ai?
- Patru salarii... În următoarele zile, ani, probabil, le voi primi, dar cu siguranță voi merge la FIFA și voi vedea care sunt drepturile mele.

Revoltă în vestiarul lui Dinamo: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față! Plec diseară. Ne vedem la FIFA, băieți!”
Ante Puljic în tricoul lui Dinamo

De la Dinamo pleacă și Ehmann, Nemec, Fabbrini și restul

- Cu ce impresie ai rămas după ultima perioadă?
- De exemplu, azi, a venit noul șef al clubului, am discutat, cuvinte frumoase, însă nu ni s-a spus nimic concret. „Va fi așa, trebuie să muncim, că începem campionatul în câteva zile, pas cu pas vom vorbi să vedem ce facem cu datoriile" ni s-a spus. Vorbe frumoase, nimic nou. Ca și cum ți-aș spune eu că după marți urmează miercuri, apoi joi și tot așa.

- Ce va urma la Dinamo, ce crezi?
- Am văzut antrenamentul, foarte mulți tineri, or să joace ei. Asta dacă nu vor pleca și ei. Marco Ehmann, de exemplu, va pleca, probabil, în proporție mare...Poate a zis doar așa, dar cred că e aproape să plece. Este frustrat să plece. Iar acum fundași centrali sunt doar el și un copil de la juniori (n.r- Deniz Giafer). Gata, eu plec, asta e viața, Dinamo poate supraviețui și fără mine.

- Cine mai rămâne?
- Habar n-am. Uite, Nemec se judecă cu ei. Probabil, va pleca și el. O poate face oricând, are 6 luni de restanțe. Ei de la 1 ianuarie nu au mai plătit. De ce naiba i-ai dat salariu mare?! Te-a pus cineva?! DDB ne-a dus cu vorba, pe mine, pe toți. Fabbrini se antrenează și așteaptă să plece. Anton e accidentat, dar, probabil, și el are gânduri de plecare. Sorescu e stresat, trebuiau să-l lase să plece afară, la bani mai mulți, pierde și naționala... Dacă le-ar spune jucătorilor că pleacă gratis și să renunțe la bani, cred că fug și nu se mai uită înapoi.

La Dinamo e o stare de nervozitate maximă. Ne-au păcălit și anul trecut, cu Covid-ul, 500 de euro pe lună, ne-au păcălit și în 2021
- Ante Puljic

Uhrin jr. s-a întors în România și a intrat la discuții cu Iuliu Mureșan: „Ce va urma e un secret total”
DINAMO
Uhrin jr. s-a întors în România și a intrat la discuții cu Iuliu Mureșan: „Ce va urma e un secret total”

Ante Puljc: „Mi-e teamă că retrogradează, managementul e haotic, o catastrofă"

- Te simt descumpănit?
- M-am simțit păcălit, nu, pardon, am fost păcăliți, pe față. "Facem asta, asta", mi-au zis de zeci de ori cei de la club si din DDB, apoi ne-au mințit de un milion de ori. Era mai bine să fiu trădător? Puteam să-i fac să-mi dea bani, un salariu, două, ca alții, să plec, apoi să merg la FIFA să depun memoriu. Dar nu era corect. Spaniolii și-au luat toți banii, apoi s-au plâns la FIFA. Nu au fost corecți, dar noi am rămas ca proștii în iad... Și am fost luați la mișto! Eu am crezut în DDB, în promisiunile lor, dar a fost bătaie de joc.

- Regreți că nu ai semnat cu FCSB când ai ales Dinamo în momentul revenirii în România?
- Puteam să plec la FCSB, îmi luam superbani, dar am pus sufletul înaintea finanțelor. Așa, am ajuns să fiu și batjocorit, și urât de unii suporteri, care nu văd realitatea, ci doar ce citesc în comunicate pe Facebook. Eu spun adevărul, vorbiți cu jucătorii, noi am fost corecți, dar și-au bătut joc de noi.

Iuliu Mureșan i-a băgat în ședință pe jucătorii lui Dinamo și a făcut anunțul: „Ne bazăm pe Nicu Badea!”
DINAMO
Iuliu Mureșan i-a băgat în ședință pe jucătorii lui Dinamo și a făcut anunțul: „Ne bazăm pe Nicu Badea!”

- Cum vezi viitorul lui Dinamo?
- Anul acesta sigur va fi mai rău. Nu ai echipă, nu ai bani, pierzi 2-3-4 meciuri, te duci pe ultimul loc. Cine să te salveze?! Că toți vor să-ți dea în cap. Mi-e teamă că Dinamo chiar va retrograda, are un management haotic. Oamenii din interior distrug clubul, nimeni nu vrea să vină să bage bani la Dinamo. Încă un lucru: catastrofa este că știu jucători care preferă să se ducă pe bani mai puțini la Hermannstadt sau la o echipă mică din Liga 1, decât să vină la Dinamo!

Asta a ajuns Dinamo, toți fug. Poate că unii investitori ar vrea să finanțeze, dar ei nu fug de acele datorii de 6-7 milioane de euro. Problema e că Dinamo nu are nimic: nu are stadion, nu are nici măcar un nenorocit de logo, fiecare are o parte din club, din Săftica. Nimic, treceți cu litere mari.

Credeți-mă, s-ar găsi oameni cât de cât bogați să investească Dinamo, ca și-ar scoate banii curând, însă ce să ia?! „Dă-mi banii sau plec”, asta am solicitat acum! Ai să-mi dai 5 euro, ori mi-i dai pe toți, ori plec. Nu 3, nu 4, că m-ai păcălit o dată. Doar să ne amâne, ca să treacă vremea
- Ante Puljic

DDB ar trebui să rămână în tribună, cu șeful suporterilor, acolo sunt cei mai buni. Ca manageri de club nu se deosebesc cu nimic de spaniolii ăia sau de cei pe care-i acuzau. Unde sunt Elias, Tararache, Anghel, cei ce ne promiteau lucruri de care nu s-au ținut de cuvânt?!
- Ante Puljic

VIDEO Nicolae Badea dirijează tot la Dinamo! Remus Răureanu, informații despre întâlnirea secretă cu Iuliu Mureșan

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Iuliu Mureșan i-a băgat în ședință pe jucătorii lui Dinamo și a făcut anunțul: „Ne bazăm pe Nicu Badea!”

Uhrin jr. s-a întors în România și a intrat la discuții cu Iuliu Mureșan: „Ce va urma e un secret total”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
red_panzer
red_panzer  •  08 Iulie 2022, 11:05
Postat de kuba pe 06 Iulie 2021, 16:14

Bă ***, Toată lumea știe cum venea PCH la Meciuri : exact cum umbla ala a lui Clejan prin București! Rupți in gura! Toată România știe cine este Elias Bucurica! Ca a-ți păcălit proprii suporteri o sa vedeți finalul curând! Aaaaa și sa știi bai *** ca Nenea Goe care era sa moara din cauza voastră a avut gura aurita!

ATI se scrie LEGAT ..... q.e.d!

creeperno115
creeperno115  •  07 Iulie 2021, 22:46

Sunteti in pana de articole?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Iulie 2021, 01:29

Drum bun, dar nu vad sa mai prinzi contracte pe la prima liga, oriunde ar fi ea. Banuiesc ca se va schimba lotul aproape total. Cum zicea Zainea la radio si ei sunt dezamagiti de noi si noi de ei. Cel mai bine fiecare pe drumul lui. Stiu ca va simtiti pacaliti, dar oricum nu vi se mai puteau plati toate restantele. E o decizie cinica, dar corecta. Si CFR a facut-o si nu mai vorbeste nimeni despre asta dupa cativa ani.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează