FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE/ VIDEO Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo și are un mesaj ferm: „Va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena și galeria va cânta, fără nicio imixtiune”

Articol de , , - Publicat miercuri, 09 martie 2022 13:10 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 16:06

Flavius Stoican (45 de ani) și-a reziliat azi contractul cu Dinamo.

UPDATE » Flavius Stoican, despre despărțirea de Dinamo: „M-am oprit pentru binele jucătorilor”

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal.  Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine.

Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a spus Stoican la ieșirea de la discuțiile cu șefii lui Dinamo.

UPDATE 13:05 » Prima declarație a lui Stoican după plecare de la Dinamo

Stoican a oferit o primă declarație pentru GSP.ro despre plecarea de la Dinamo.

„Am venit la Dinamo pentru a ajuta clubul într-un moment delicat al existenței sale, fără interese materiale și fără a condiționa transferuri speciale.

Plec de la Dinamo fără nicio despăgubire și fără resentimente. Câteodată, să pleci nu înseamnă că renunți sau că ți-au dispărut entuziasmul și încrederea. Înseamnă că sunt alte valori în care tu crezi. Eu cred în profesionalism, în munca de grup,  în unitate și în continuitate. Dar toate acestea pe fondul unei atmosfere profesioniste. 

Cred din tot sufletul că echipa va arăta din ce în ce mai bine și că rezultatele nu vor întârzia să apară.  Și mai cred că va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena,  conducerea clubului va manageria și galeria va cânta, fără nicio imixtiune a uneia dintre părți în activitatea celeilalte. 

Baftă multă, băieți,  mult succes Dinamo!”. a spus Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

UPDATE 13:00 » OFICIAL: Stoican nu mai este antrenorul lui Dinamo

Dinamo a postat pe Facebook un comunicat prin care anunță că Flavius Stoican nu mai este antrenorul clubului.

Mulțumim, Flavius Stoican! 

Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican. 

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră! 

Aici e Dinamo!
 – comunicat Dinamo

Acesta a ajuns la sediul firmei RTZ, care administrează clubul în insolvență, pentru a pune la punct detaliile rezilierii contractului.

Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero
DINAMO
Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero

VIDEO Flavius Stoican pleacă de la Dinamo

Le ședință participă Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul firmei RTZ, dar și Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo.

„Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete. După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat.

E un sentiment plăcut când văd că oamenii mă susțin. Nu mă dezamăgește nimic, învăț din fiecare situație”, a spus Stoican înainte de a intra în ședință.

5 punctedin 27 posibile au acumulat alb-roșiii în 2022, sub comanda lui Stoican, pus de Mureșan, în decembrie, în locul lui Rednic

4 antrenoriau fost în actuala ediție la Dinamo, în timpul sezonului oficial: Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic și Flavius Stoican

Stoican a fost numit la Dinamo în decembrie, în locul lui Mircea Rednic. Are o victorie, două egaluri și 6 înfrângeri pe banca formației roș-albe.

Vine Dusan Uhrin jr.

Locul lui Stoican va fi luat de cehul Dusan Uhrin jr. El va semna un contract valabil până în vara lui 2023 și va conduce antrenamentul de azi, programat la ora 17:30. 

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

Cehul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar dacă va reuși s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare direct, va încasa un bonus de 25.000 de euro. Dacă va păstra formația alb-roșie în prima ligă după baraj, va primi un bonus mai mic, de aproximativ 10.000 de euro.

Programul lui Dinamo în play-out

  • Etapa 1: Rapid - Dinamo
  • Etapa 2: Dinamo - Sepsi
  • Etapa 3: Chindia - Dinamo
  • Etapa 4: Dinamo - FCU Craiova
  • Etapa 5: CS Mioveni - Dinamo
  • Etapa 6: Gaz Metan - Dinamo
  • Etapa 7: Dinamo - Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani - Dinamo
  • Etapa 9: Dinamo - UTA

Citește și: 

Problema lui Răducioiu la Dinamo: „M-am cam săturat! O asemenea prostie e de neacceptat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
creeperno115
creeperno115  •  09 Martie 2022, 22:54

Ghinion cu insolventa ca altfel as fi lasat jucatori ca filip si rauta cu restante salariale

4935028033229191
Corneliu Naiden  •  09 Martie 2022, 21:43

Bine că ai plecat, în sfârșit!!! La ce salarii au jucătorii de la Dinamo, nu joaca fotbal nici de 100 de euro. Așa că m-i se pare deplasat să spună că trebuie noi să le mulțumim pentru eforturile lor, care eforturi, eforturile de a lua 4,5 sau 6 goluri pe meci!

zorrozabal
zorrozabal  •  09 Martie 2022, 20:09
Postat de sica.nevaccinatu pe 09 Martie 2022, 12:57

Ridicol acest Stoican. Ce sa spui nea? Este normal sa dai din casa?Admite ca ai antrenat prost. ADmite ca ai facut greseli impardonabile precum la jocul cu cfr. sa bagi in situatia eliminarii unui jocator de-al tau atacatori? Si un copil de mingi gindea altcumva. Nu ai adus nimic. AI fost analizat la greu si ti s-a dat sanse peste sanse. La fcu craiova la fel nimic si se vede ce a facut Nicolo dincolo de Mutu si tu. Asuma-ti si pune mina pe carte urmareste meciuri cu analisti redutabili si ia notite. In rest DInamo a gresit luindu-te pe tine pentru ca unul precum Leo Grozavu era cred cel mai bun. Asta este cind te inhami la ceea ce nu poti duce. Greseli impardonabile a facut si Rednic doar ca a fost eliminat la un mod las. Vom vedea cu Uhrin pentru ca toata suflarea are incredere intr-un antrenor cerebral cu o educatie si a locului de unde vine si de viata etc. Asa ca a te apuca sa spui una sau alta este un act de lasitate. Ai ceva nelegal da-i in judecata. Restul de birfe nu te va crede nimeni. Ai antrenat prost si asuma-ti!

Nea Sica, acel 0-0 chinuit de pe teren propriu cu FCU Craiova(adica Craiova lu Mititelu-din moment ce ai zis de antrenorul Napoli),a fost obținut sub„bagheta”lui Rednic-nu cu Stoican!2.-Leo Grazavu a fost primul ofertat de catre Mureșan(apoi Poenaru),dar au refuzat-pentru ca la Dinamo intr-adevar purceaua e moarta-n coteț(ma rog,cațeaua e moarta-n lanț)și ei nu au vrut sa-și strice CV-ul!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează