FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O nouă problemă la Dinamo » Omul adus de Zăvăleanu s-a săturat de incertitudine: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 08:02 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 08:47

Gică Mihali, antrenorul desemnat de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, să se ocupe de echipă în startul pregătirilor, spune că s-a săturat de incertitudinea de la club.

Dinamo a bifat primul transfer al verii, Bogdan Gavrilă, și spune că are banii necesari pentru a lua startul în Liga 2, dar situația de la club este una incertă. Echipa nu are președinte, nu are un antrenor în acte, iar la Săftica sunt probleme tot mai mari.

Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc
branduri
Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc

Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec”

Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare.

„Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm.

Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta.

 Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik.

VIDEO Ovidiu Burcă despre situația de la Dinamo: „Toată lumea vorbește de faliment, eu cred că e loc de redresare”

Citește și: 

Fost taximetrist, actual om bun la toate la Dinamo: „Tomiță e medicul echipei acum, îi ajută pe fotbaliști cu una, cu alta”

Fosta speranță a „câinilor” a ajuns să lucreze într-o multinațională din Germania: „Aici chiar nu-ți faci griji pentru ziua de mâine” » Amintiri inedite de la Dinamo: „Ce a făcut Zuluf m-a zăpăcit, pur și simplu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  29 Iunie 2022, 07:20
Postat de creeperno807 pe 28 Iunie 2022, 22:47

Echipa cu al doilea cel mai mare palmares din Romania este anonima? Ce gluma buna!

Acum sunt ????

creeperno807
creeperno807  •  28 Iunie 2022, 22:47

Echipa cu al doilea cel mai mare palmares din Romania este anonima? Ce gluma buna!

Amiralul2022
Amiralul2022  •  28 Iunie 2022, 11:51

Chiar nu-nțeleg de ce te complici, pleacă, nene, unde vezi cu ochii, ce mai pierzi timpul la anonimii ăștia ?!...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează