FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // NOTE GSP: Dezastru în defensiva lui Dinamo » Lukas Skovajsa și Mihai Popescu, cei mai slabi de pe teren!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 09:55

Dinamo a fost învinsă de FC Voluntari, 1-2, după ce a condus cu 1-0 și a terminat meciul în 10 oameni, și are șanse foarte mici la play-off.

Echipa antrenată de Dusan Uhrin a condus la pauză, dar după ce fundașul stânga Lukas Skovajsa a fost eliminat, FC Voluntari a întors scorul, profind de gafele fundașilor dinamoviști. 

Slovacul Lukas Skovajsa, eliminat în minutul 72, a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind notat cu 3 de Gazeta Sporturilor. O evoluție slab a avut și fundașul central Mihai Popescu, drbilat cu ușurință la primul gol al ilfovenilor. 

Acesta a luat nota 4. Și Filip Mrzljak și Kristian Kostrna au dezamăgit și ei, primind nota 5! Cei mai buni „câini” a fost Diego Fabbrini și Deian Sorescu, care au luat 7! 

Cătălin Țâră, marcatorul golului de 1-1, a fost omul meciului, fiind notat cu 8. Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a primit 5, iar Mihai Teja a luat 8.

DINAMO // NOTE GSP: Dezastru în defensiva lui Dinamo » Lukas Skovajsa și Mihai Popescu, cei mai slabi de pe teren!

Citește și: 

Dusan Uhrin a găsit vinovatul: „Am pierdut pe mâna arbitrului! Sunt foarte nervos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
chiorul
chiorul  •  10 Februarie 2020, 20:26

Sunt curios a câtă oară în 24 de etape, Popescu este ăl' mai prost din curtea școlii?!? Că-l ține cineva cu forța la Dinamo mai treacă meargă (și Șerban săracu e la fel), dar să-l bagi TITULAR, asta nu pot înțelege în ruptul capului... Oare cât de slab de prezintă ceilalți fundași dinamoviști la antrenamente, dacă ăsta le ia fața în ochii lui Uhrin? Că la meciuri...prafao' în ierbao'!!! N-or fi cehul vreun Anceloti sau Trapattoni, dar nu tre' să fi vreun geniu în ale antrenoratului, să-ți dai seama că de unde nu e, nici D-zeu nu cere...

jony1973
jony1973  •  10 Februarie 2020, 19:32

Mihai Popecu nu este fundas pentru Dinamo. Echipa a pirdut foarte multe meciuri din cauza lui. A gresit si antrenorul dupa eliminare: trebuia scos atacantul Perovic si bagat un fundas stanga.

vasy86le
vasy86le  •  10 Februarie 2020, 17:55

Mihai Popescu, cand am vazut ca iar a picat in fund, mi-am amintit cum a mai picat odata in fund si Dinamo a luat gol, omul asta e speriat de bombe? la dueluri, el pica in fund?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează