FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Apariție-surpriză în cantonamentul lui Gigi Mulțescu: „Dacă tot avem străini la echipă, să aibă și patrupezii de aici coechipieri din Occident"

FOTO: Facebook @FCDinamoOfficial
FOTO: Facebook @FCDinamoOfficial

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 07:59 / Actualizat joi, 13 august 2020 08:11

Dinamo s-a reunit marți, la Săftica. Rămas singur în România, cu familia în Italia, Diego Fabbrini (30 de ani) și-a adus câinele, pe perioada cât va sta cu coechipierii în stagiul de pregătire. 

Frumosul patruped l-a însoțit peste tot în ultimii ani pe mijlocașul Diego Fabbrini. „Mai rămăseseră doar doi căței la Săftica, Leana și Costel, mai era Negruțu al lui Dănciulescu, acum e și câinele lui Fabbrini. Dacă tot avem străini la echipă, să aibă și patrupezii de aici coechipieri din Occident", au glumit jucătorii. 

DINAMO. Apariție-surpriză în cantonamentul lui Gigi Mulțescu: „Dacă tot avem străini la echipă, să aibă și patrupezii de aici coechipieri din Occident

„Eu mai am doi ani de contract, sunt fericit la Dinamo, familia e fericită la București, deci vom rămâne", a spus italianul

VIDEO. Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fierbe Dinamo! DDB amenință că blochează afacerea dintre Cortacero și Negoiță: ce i-a deranjat pe fanii-acționari

25 de jucători la reunirea lui Dinamo » 3 absenți și 4 reveniri în echipa lui Gigi Mulțescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  13 August 2020, 23:03

Sa joace cainele in locul lui popa si sigur nu se va observa diferenta

e.moti.on
e.moti.on  •  13 August 2020, 11:50
Postat de gicab pe 13 August 2020, 09:34

Fabbrini nu are ce cauta la Dinamo... nu e nici măcar de o echipa din partea a doua a clasamentului ligii b

mai bine te ai uita la popa,moldoveanu , rauta,popescu si alte specimene antifotbal pe langa care fabrini e messi

10153981523762919
Lio Zosmer  •  13 August 2020, 09:54

Eu am senzatia ca muuulti ce au platit "3 lei" vor sa blocheze afacerea unuia care plateste, din prima, 3 milioane de euro, se mai pare ca, fratii nostri din DDB au probleme cu ceea ce se numeste "lungul nasului".... este normal ca investitorul sa afle "datele problemei", date pe care DDB nu are cum sa le stie...apoi, cand se vor lamuri lucrurile pot vorbi si cu DDB.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează