LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Arabii care vor să cumpere clubul au mers la Săftica! O fostă legendă a roș-albilor nu crede însă în proiect: „Doar el poate revitaliza Dinamo”

Joi, 20 Februarie, 19:36

DINAMO // Un fond de investiții străin, condus de familia regală din Emiratele Arabe Unite, își dorește în continuare să achiziționeze pachetul majoritar al clubului.

Reprezentanții arabilor, care au fost prezenți și la derby-ul Dinamo - FCSB 2-1, au vizitat baza de la Săftica a dinamoviștilor, pentru a aduna cât mai multe date despre roș-albi, informează Prosport.

SCRISOARE DIRECTĂ PRIMITĂ DE DINAMO

Familia regală din Emiratele Arabe Unite, prin compania Abu Dhabi Bussines Development, a trimis o hârtie în luna ianuarie către Ionuț Negoiță, prin care anunța că dorește să cumpere pachetul majoritar de acțiuni ale clubului Dinamo.

Tranzacția este intermediată de omul de afaceri Claudiu Florică, cel care în trecut a fost și el interesat de cumpărarea lui Dinamo.

„Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din acțiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem constienți de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregătiți să evaluam anul fiscal, precum și să analizăm diligențele legale și comerciale efectuate de reprezentanții noștri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni. În plus, trebuie să retineți că, pentru a încheia tranzacția, va trebui să obtineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.

Va rugăm, nu ezitați să îl contactați pe domnul Florică pentru informații”

Comunicat al familiei regale din Emirate, emis în luna ianuarie

Cornel Țălnar: „Borcea poate revitaliza Dinamo!”

Țălnar, 62 de ani, una dintre legendele lui Dinamo, a declarat însă că fostul finanțator din „Groapă”, Cristi Borcea, este singurul care poate redresa situația dificilă prin care au trecut „câinii” în ultimii ani.

Singurul care o poate revitaliza pe Dinamo e Borcea, dar nu ştiu dacă mai doreşte. El era un «câine» adevărat. Am mai avut nişte discuţii recente cu el despre Dinamo. Sufletul lui e la această echipă. Dorința lui este ca Patrick, fiul său, să preia clubul”, a spus Tălnar pentru aceeași sursă.

VEZI ȘI:Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (21)

respect2014  •  21 Februarie 2020, 15:46
Postat de ios_ge pe 21 Februarie 2020, 15:38

Asta a scris'o dupa aia Florica cu pixu' pe fax!

:))

ios_ge  •  21 Februarie 2020, 15:38
Postat de respect2014 pe 21 Februarie 2020, 11:10

Ce tare se termina scrisoarea "Dacă e ceva sunați-l pă Florică"

Asta a scris'o dupa aia Florica cu pixu' pe fax!

parpalache  •  21 Februarie 2020, 11:46

Talnar nu crede in"project-ul"lui Florica?Nici noi!

Vezi toate comentariile (21)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1