FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are încă un sponsor » Filiera pe care s-a semnat contractul

Dinamo, în meciul cu U Cluj. 
Foto: Imago
Dinamo, în meciul cu U Cluj. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 15:18 / Actualizat joi, 10 august 2023 16:54

Dinamo are încă un sponsor pe echipamentul de joc. Logo-ul noului partener se va regăsi pe șortul oficial de joc, pe partea din spate, în dreapta. Este vorba despre compania mTehnic Group, care are legături cu Certinvest, societate reprezentată de Eugen Voicu, acționarul majoritar Red&White. Contractul a fost negociat și semnat de administratorul special, Vlad Iacob.

Ovidiu Burcă a explicat de ce a ales să se despartă de vârful Alexandru Pop: „Știu că unii mă apostrofează, dar la fotbal nu există sentimente”
DINAMO
Ovidiu Burcă a explicat de ce a ales să se despartă de vârful Alexandru Pop: „Știu că unii mă apostrofează, dar la fotbal nu există sentimente”

„Clubul de fotbal Dinamo București, prin Administratorul Special Vlad Iacob, dorește să transmită următoarele:

Suntem entuziasmați să anunțăm faptul că un jucător important din industria de facility management se alatură clubului! Logo-ul noului partener se va regăsi pe shortul oficial de joc al clubului nostru.

O companie 100% românească, mTehnic Group este un jucător important pe piața de facility management din România, având acoperirea națională și punctele de lucru din 21 de județe.

mTehnic Group a înregistrat o creștere rapidă în ultimii ani, poziționându-se în topul celor mai bune companii de profil, iar pasiunea pentru fotbal a făcut posibilă alăturarea în grupul celor care investesc și cred în viitorul fotbalului românesc", se arată într-un comunicat al clubului Dinamo 1948.

Logo-ul noului partener a fost vizibil pe șorturile fotbaliștilor alb-roșii la meciul cu U Cluj (1-1), disputat etapa trecută, la Mediaș.

Dinamo are încă un sponsor » Filiera pe care s-a semnat contractul
Noul sponsor al lui Dinamo, mTehnic, a apărut pe șorturile jucătorilor de la meciul cu U Cluj

În acest moment, Dinamo are 5 sponsori pe echipament

  • pe partea din față a tricourilor: Win2.ro, sponsor principal, companie de pariuri nouă pe piața din România, și Renovatio, o companie din domeniul energiei regenerabile.
  • pe spatele tricourilor: Regata.ro, firmă care se ocupă cu comercializarea de produse pentru amenajări interioare și exterioare, și 7777 Gaming, companie din portofoliul sponsorului principal.
  • pe șorturi: Carpatina și mTehnic Group

Dinamo încasează 1.350.000 de euro de la sponsorii care apar pe tricouri

Dinamo încasează de la sponsorul principal Win2 650.000 de euro, plus bonusuri de 200.000 de euro pentru calificarea în play-off și 100.000 de euro pentru câștigarea Cupei României.

Din informațiile GSP.ro, echipa din "Ștefan cel Mare" va primi de la Renovatio aproape jumătate de milion de euro, iar de la Regata.ro 200.000 de euro pe an.

În total, 1.350.000 de euro, la care se mai adaugă câteva zeci de mii de la sponsorii care apar pe șorturi, dar care sunt integrați într-un pachet mai amplu de publicitate.

Top 5 în Liga 1 în privința sponsorilor principali

  • 1. CFR Cluj 1,8 milioane euro/an
  • 2. FCSB 1,5 milioane euro/an
  • 3-4. Rapid 1 milion euro/an Farul 1 milion euro/an
  • 5. Dinamo 650.000 de euro

Citește și alte articole despre Dinamo:

Afirmația care aprinde Dinamo - FC Botoșani: „Suntem mai valoroși, mai maturi, mai buni!”

Lucas Alves a anunțat când va putea juca pentru Dinamo » ”Nu sunt la sută la sută”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  10 August 2023, 22:38

N-am avut asa multi bani din sponsori pe vremea lui marele Birlica

valyomanyd
valyomanyd  •  10 August 2023, 17:12

Aceasta știre îl bucura cel mai tare pe prostovanul randoom ! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează