FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are un start dezastruos de sezon: e ultima în Liga 1 și a stabilit două contraperformanțe istorice

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 09:10

Dinamo a pierdut cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2, și atinge noi borne negative în istoria recentă.

Dinamo a terminat sezonul trecut pe locul 9. A fost cea mai slabă istorie din toate timpurile în Liga 1, iar începutul de sezon nu dă semne încurajatoare. „Câinii” sunt ultimii în clasament cu 0 puncte și un golaveraj de neconceput, 0-7. Ultima echipă care a avut o astfel de statistică după două etapee a fost Ceahlăul Piatra Neamț (1-8) în sezonul 2014/2015, gruparea nemțeană retrogradând la final.

Formația din Ștefan cel Mare a mai stabilit o contraperformanță. Ultima dată când Dinamo a început sezonul cu două eșecuri a fost în 1997/1998, când pierde cu U Craiova, scor 1-2, și cu Rapid, scor 0-2.

Vezi și: 

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Cronică-manifest a lui Dan Udrea, după evenimentele de pe Arena Națională: „Ăsta nu e fotbal! E o junglă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
105662257060988
Eugen Qy  •  22 Iulie 2019, 15:43

Nu am cum sa cred ca Dinamo nu isi va reveni. Pai SRI-ul si celelalte aripi ale fostei SECURITATI ce face ? Isi va reveni si chiar mai mult, va ataca si playoff-ul , iar aici nu mai e CLAR ...Posibil sa revina acolo sus, daca nu cumva PCH e de alta parere ...

risc_mix
risc_mix  •  22 Iulie 2019, 11:50

Ce vă mai place scandalul!. Nu mai băgați mă,,bățul prin gard” cu astfel de statistici incitatoare. Păi unde vedeți mă, marele dezastru? Că a pierdut un meci ,,acasa”? Băăă, luați în calcul și decizia aiuritoare a FRF ca stabilirea etapelor să fie dirijată, nu aleatorie cum era normal, iar echipele din cupele europene să nu joace între ele în primele 7 etape. Poate dacă se extrăgea normal cele 4 jucau între ele iar pt dinamo rămânea în urnă chindia clinceni, sibiu,etc

comedy.central
comedy.central  •  22 Iulie 2019, 11:13

Dinamo nu ajunge decat accidental in careul de 16 m. Si atunci cum sa dea goluri!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează