FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

DINAMO - ASTRA 1-1. Eugen Neagoe, nemilos cu suporterii din PCH: „Văd că acum nu mai sparg nimic” + ironii pentru spanioli

Eugen Neagoe / foto: GSP
Eugen Neagoe / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 00:16 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 00:44

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei Giurgiu, a comentat remiza obținută în meciul cu Dinamo (1-1), una dintre fostele sale echipe. „Geană” reclamă faza din final, la care giurgiuvenii ar fi trebuit să primească penalty, și vine cu o replică tăioasă pentru suporterii din PCH.

„Au făcut transferuri de la Manchester City și Villarreal, dar în prima repriză n-au dat vreun șut pe spațiul porții noastre. Adversarii n-au dat șuturi pe spațiul porții unui goalkeeper care azi a debutat în Liga 1 (n.r. - Mihai Popa, 20 de ani). Îl felicit pentru debut și pentru jocul arătat. Felicit pe toată lumea, Budescu a făcut un joc fantastic, s-a pus în slujba echipei. 

Sunt supărat că am primit gol. Nu trebuia să ne speriem, nu trebuia să intrăm într-o debandadă în joc. Am avut un penalty neacordat. Dacă se dădea, probabil că am fi marcat și am fi câștigat jocul. Dacă aveam VAR, probabil că Budescu reușea să înscrie și plecam cu toate punctele de aici”, a spus Neagoe la Look Sport.

Eugen Neagoe: „Suporterii lui Dinamo veneau și dădeau foc la RIN. Acum, nu mai sparg nimic”

„Acești suporteri minunați pe care îi are Dinamo veneau și dădeau foc la RIN că am semnat eu cu Dinamo. Acum, nu câștigă un meci de nu știu câte etape, dar văd că suporterii nu mai sparg nimic. De cine erau montați pentru ceea ce au făcut? E problema lor. Le doresc multă baftă, am mulți prieteni la Dinamo”, a spus Neagoe.

Aventura lui Eugen Neagoe la Dinamo n-a fost de bun augur. Acesta a fost contestat de ultrași încă din momentul în care trebuia să fie prezentat oficial, fiind considerat de nucleul dur din galerie omul lui Bogdan Bălănescu. „Geană” a plecat din „Ștefan cel Mare” la scurt timp după momentele dramatice trăite pe 21 iulie 2019, când a fost la un pas de tragedie în timpul meciului cu CS Universitatea Craiova, încheiat 0-2.

O primă repriză mai urâtă, în a doua am început să jucăm fotbal, am şi marcat, ne-am relaxat puţin, nu ştiu ce s-a întâmplat, am primit gol, apoi am început să jucăm iar, dar am făcut un egal care nu ajută pe nimeni. Suntem într-o situaţie delicată, ambele echipe, probabil că nu merităm aceste poziţii, dar ce să facem? Trebuie să ieşim de acolo şi să acumulăm puncte. Din păcate, în această seară am reuşit să obţinem un singur punct, cu toate că noi am vrut să câştigăm
- Constantin Budescu, mijlocaș Astra Giurgiu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  15 Noiembrie 2020, 11:00
Postat de 764766 pe 15 Noiembrie 2020, 09:07

Esti prost SAU fecesebist?

Si,si.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  15 Noiembrie 2020, 10:59
Postat de horace71 pe 15 Noiembrie 2020, 09:20

Vezi de ce la medicație nu poți renunța?!Apar fenomene de acutizare și mintea ta începe s-o ia razna.

Felcere,sus masca si lasa prostiile!

2036290743290484
Ion Marin  •  15 Noiembrie 2020, 09:35

Bai Nea Goe, care esti, Du te tata la Pitesti!La Dinamo n viata ta , Tu nu ai ce cauta.Esti un stift de antrenor, Stai taticu binisor!Cand Prunea si ***, Care te au pus antrenor,Vedeau frunzele de vita, Si rotile la caruta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează