FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-0

DINAMO - ASTRA 2-0 // Bogdan Andone aruncă vina pe jucători: „Nu suntem încă în play-off, trebuie să-și schimbe atitudinea!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 23:10

Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul giurgiuvenilor, a oferit declarații la finalul meciului Dinamo - Astra 2-0.

„Cei care au jucat în această seară aveau nevoie de o altă atitudine. Avem un lot numeros, iar în meciurile următoare va evolua doar cine va juca bine. Poate au fost anumite momente în care s-au luat anumite decizii controversate din partea arbitrului, însă nu vreau să comentez mai multe.

Suntem cu mulți jucători la limita cartonașelor. Avem 5-6 absențe importante, dar în primul rând băieții trebuie să înțeleagă ce au greșit și să-și schimbe atitudinea. Nu suntem calificați în play-off încă. Vom fi într-o situație dificilă dacă nu vom bate în meciul următor pe Chindia.

Patronul le-a promis un bonus înainte de meci băieților, dar, din păcate, nu am reușit să învingem azi. Dinamo a arătat foarte bine în meciurile de pregătire, ceea ce s-a văzut și astăzi în timpul jocului. Mi-ar plăcea să intre în play-off, să jucăm cu ei, pentru că ar fi și o deplasare mai scurtă”, a declarat Andone, la TV Digi Sport.

Filip Mrzljak după victoria cu Astra: „Cred că a fost evident cât de bine ne-am pregătit” 

vezi și:

DINAMO - ASTRA GIURGIU 2-0 // Remarcatul lui Dusan Uhrin: „Fabbrini a fost foarte important”

DINAMO - ASTRA GIURGIU 2-0 // Denis Alibec, acuzații GRAVE: „Se fac jocuri ca Dinamo să intre în play-off” + îl distruge pe Hațegan: „N-ai cum să nu vezi niște lucruri simple!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mehighms
mehighms  •  02 Februarie 2020, 08:26
Postat de ciollo pe 02 Februarie 2020, 02:05

Bre, Andone! Gratarele au fost prea mici si chermezele prea scurte. Chiar si tamas a spus ca vinul a fost putin... Acesta este motivul ptr jocul anost al celei mai neplatite echipe din liga 1.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 08:01

astra e cu sacii in carutza si se ocupa de vanzari-cumparari ! sa va reamintesc ce spuneau miriuta sau sumudika acum 2-3 ani in urma ??? nu play-of si play-out.....play-boi !!!

loko1
loko1  •  02 Februarie 2020, 07:59

Nu joacă Budescu nu merge nici Âlbec,nu merge nimic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează