FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - ASTRA 2-0 // Dumitru Dragomir prevede un viitor sumbru pentru Dinamo: „Dacă s-au bagat fanii va fi mai rău ca Steaua sau Rapid! Ăștia intră peste tine și te omoară!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 11:19

Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, a vorbit despre situația de la Dinamo și spune că echipa va avea de suferit dacă suporterii vor prelua pachetul majoritar al acțiunilor. 

„Ionuț Negoiță nu e prost! A scos Dinamo dintr-o datorie de 24 de milioane de dolari. A fost legal, da. Au fost ceva oportunități. El nu e prost deloc. Negoiță le dă echipa fanilor și le zice «Luați-o și spălați-vă cu ea pe cap!». Să vedeți ce ajunge Dinamo... O să fie mai rău ca Steaua și Rapid. 

Cum să dai 10% din acțiuni pe 100.000 de euro? Dacă s-au băgat fanii la club, acum nu mai cumpără nimeni echipa. Acum, nici eu n-aș mai băga bani la Dinamo. Ferească Dumnezeu, intră fanii peste tine și te omoară! Că acum sunt banii lor la club. Nu te poți pune cu mulțimea.  Suporterii vor să vină cineva să ia 50% și să-i înjure. Ăla să plătească și ei să înjure”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport. 

Citește și:  

Fanii lui Dinamo, provocare pentru Ion Țiriac! Mesajul pentru miliardar + ce sumă îi cer să dea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
dd.x
dd.x  •  03 Februarie 2020, 19:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2036290743290484
Ion Marin  •  03 Februarie 2020, 12:46

Ce ne spune acest Ministru STROE , sunt aceleasi povesti de Stroe si Vasilache, spuse de Carmen Dan, Dancila si altii ca ei, in trecut ne a ras PIXUL lui Dragnea, astazi se poate daca se vrea.Aceleasi povesti cu Badea , o avea si nea Nicu Badea vinile lui , dar nu l mai acuzati de neconstructia stadionului.Stadionul e al C.S DINAMO si al M.I adica al statului roman , statul e propriEtar , daca vor cei care guverneaza aceasta tara pot construi stadionul DINAMO.Dar aia care au fost cu Dragnea in frunte NU AU VRUT, se putea pe vremea lui Traian Boc si Train Baesescu, cand Udrea cu sleahta ei construia stadioane si telegondole pe camp, bani ingropati in pamant, de aceste guvernari nu s -au gandit decat la ele si la apropiatii LOR.Cum poti sa ignori cel mai galonat club din ROMANIA?L am vazut pe ala de la PNL , UNUL GURAN pe la TV CA L LAUDA PE Boc.A fost un dezastru ca prim ministru, nu a facut nimic pentru sport , dar bate tobele cand joaca Simona Halep.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca. Le au trebuit 4 ani guvernatilor sa gaseasca regimul juridic al Stadionului Dinamo.Li l spun eu , de maine sa se apuce t

zizu
zizu  •  02 Februarie 2020, 20:24
Postat de rallystar pe 02 Februarie 2020, 17:17

tu vorbesti bai baiete? daca ai fii din bucuresti ai stii ca suporterii lui dinamo sunt cei cumparati de negoitza si psd. de aia avem problema asta noi cu csa,pentru ca noi nu le lasam cumparati de nimeni. NOI SUNTEM STEAUA.

Și apropo...care psd? Ăla al finei firea care v a dat arena națională gratis să jucați pe ea,sau al finului pandele al cărui voluntari joacă ptr voi?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează