FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

DINAMO - ASTRA // Dusan Uhrin n-are de ales: îl forțează pe Kristian Kostrna, care are doar două antrenamente cu „câinii”

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 09:00

Dusan Uhrin vrea să-l utilizeze pe Kristian Kostrna contra lui Alibec și Budescu, chiar dacă slovacul are doar două antrenamente cu ”câinii”.

Uhrin riscă înaintea unui meci cât un campionat pentru Dinamo. Bine, altă șansă nu are! Dusan vrea să joace cu Kristian Kostrna pe postul de fundaș dreapta, bazându-se pe experiența superioară a slovacului de 26 de ani, chiar dacă apărătorul a bifat până acum doar două antrenamente cu roș-albii, și mai strânge încă două până la ora meciului cu Astra Giurgiu. "Eu sunt pregătit să intru în orice moment pentru echipă, chiar și sâmbătă. Sunt gata să joc cu Astra, sunt fit", a comentat slovacul pentru Gazeta Sporturilor.

"Voi decide vineri cine va juca titular. Este și Kristian, este și Kilyan, proaspăt transferat și care a făcut pregătirea cu Sepsi, dar cred că mai mult ca sigur voi merge cu Kostrna, care e gata să joace. Dar hotărârea finală o voi lua vineri", a comentat Uhrin. Dinamo l-a mai adus împrumut și pe Szabolcs Kilyan de la Viitorul, iar a treia variantă rămâne Ionuț Șerban, pe care cehul l-a jucat ca fundaș dreapta în amicalele iernii din Spania.

DINAMO - ASTRA // Dusan Uhrin n-are de ales: îl forțează pe Kristian Kostrna, care are doar două antrenamente cu „câinii”

"Sincer, sunt chiar fericit că am semnat cu Dinamo. E un pas uriaș în carieră. Voi prinde și un derby. Am aflat că fanii sunt nebuni după acest meci, eu sper că partida se va juca pe arena aceea mare"
Kristian Kostrna, fundaș Dinamo

Penedo și-a făcut card de socios

Jaime Penedo a rămas apropiat de Dinamo, ultimul său club din carieră. Panamezul s-a despărțit de roș-albi la finele lui 2018 și chiar a spus că ar vrea o colaborare la nivel de juniori cu gruparea din Ștefan cel Mare. Până atunci, ex-goal-keeper-ul "câinilor", 73 de partide în tricoul bucureștenilor, și-a făcut card de socios în programul fanilor din galerie. "Voi fi mereu un suporter al lui Dinamo, vreau să ajut și eu cât pot", a comentat fostul portar, acum în vârstă de 38 de ani. Fanii roș-albilor vor să strângă o sută de mii de euro pentru ca Dinamo să obțină licența.

Pesici, tot în Kazahstan

Ivan Pesici s-a despărțit zilele trecute de Dinamo, în mod oficial, după ce-a jucat în 2019 la Șahtior Karagandy, pe care a ajutat-o să se salveze de la retrogradare. Mijlocașul de 27 de ani urmează să semneze astăzi cu FC Kaisar, locul 6 în Kazahstan, după ce va efectua vizita medicală. Pesici a jucat 27 de meciuri în tricoul "câinilor", a marcat de 5 ori și-a oferit 3 assist-uri.

Dinamo // VIDEO Vali Lazăr pune piciorul în prag: „Oamenilor li s-a luat să vină pe «Ștefan cel Mare»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bogdany8
bogdany8  •  31 Ianuarie 2020, 15:53
Postat de 7manuel pe 31 Ianuarie 2020, 09:14

Pt. ca fotbalistii romani n-au valoare. Uita-te ce mare branza au facut tinerii care au ajuns in semifinala la CE de tineret. Nu ca strainii care vin la noi ar fi mari scule, dar in comparatie cu jucatorii romani sunt peste. Asta-i motivul.

Corect

bogdany8
bogdany8  •  31 Ianuarie 2020, 15:53
Postat de parpalache pe 31 Ianuarie 2020, 09:03

Doar 4 romani?De ce nu joaca Moldoveanu?Hai ca Corbu e suspendat!Asta e Dinamo?Ce naiba,ne intoarcem la moda Rednic?

Bah ma lasi cu epavele alea de Moldoveanu sau Corbu, tu i-ai vazut pe aia jucand ?? Sau te ai uitat la Aragaz. Metoda eficienta cea mai buna e cu straini, macar aia sunt maturi in joc si poti nimeri 2-3 buni, asa cu tinerii astea retrogradezi garantat, sunt prea firavi si prea anti-talentati pentru nivelul primei divizii.

146888596767528
Kun Francisc  •  31 Ianuarie 2020, 09:55

DOMNULE UHRIN MAI BINE LAI LUA SI PE TORJE CA INCA III FFF BUN JUCATOR HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOOOO

Vezi toate comentariile (6)
Comentează