FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ATHLETIC 1-1

Dinamo - Athletic Bilbao 1-1 // Iubire și afaceri » Cucerit de fanii lui Dinamo, Rivaldo s-ar putea implica în mai multe proiecte în România!

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 09:00

La Dinamo - Athletic 1-1, jucătorii și suporterii dinamoviști l-au fidelizat pe Rivaldo, șefii vor să-l atragă în diverse proiecte. Agenții au roit în jurul lui cu tot felul de propuneri.

Joi a fost "ziua Rivaldo/ Rivaldinho" pentru dinamoviști. Balon de Aur în 1999, campion mondial în 2002, câștigător de Champions League și campion în Brazilia, în Spania, în Grecia și în Uzbekistan, Rivaldo s-a transformat din "extraterestru" în pământean în cele 36 de ore petrecute la București.

A dat sute de autografe și a făcut și mai multe fotografii, oriunde s-a mișcat în capitala României, fie că a fost în aeroport, la stadion, la restaurant. Nimeni n-a scăpat ocazia să se pozeze cu el, de la jucători la simpli suporteri sau impresari. Rivaldo i-a cucerit pe fanii dinamoviști, definitiv. Și viceversa.

"Mi-a plăcut mult orașul și am fost fericit să fiu la București. Oameni frumoși, calzi, primitori. Atmosfera chiar a fost fantastică, apropiată de cea pe care o fac în Grecia suporterii lui Olympiakos. Fiul meu se simte minunat aici și pentru mine a fost la fel. Sper să mai revin de multe ori în România. Mulțumesc frumos galeriei lui Dinamo și tuturor românilor! Într-adevăr, sunt așa cum mi-a spus fiul meu și cum am văzut la diverse meciuri ale lui prin intermediul internetului", a declarat fostul fotbalist al Barcelonei și al Milanului.

Cât a stat în România, brazilianul a primit numeroase propuneri de afaceri! De la agenți FIFA care doresc diverse colaborări, printre care și Anamaria Prodan, până la dinamoviștii ce vizează și ei un parteneriat de imagine cu Rivaldo.

Diplomat, sud-americanul stabilit în Statele Unite ale Americii a răspuns politicos și-a rămas să mai țină legătura cu toți, promițând să se întoarcă la București.

"Un gest frumos al lui Rivaldo, Balon de Aur, să meargă în vestiar și să-i încurajeze pe băieți înainte de meci. Mai rar vezi un asemenea om venind în tribune la un meci în România. A fost o onoare pentru noi"
Adrian Mutu, director general Dinamo

"Jucați cu mult curaj! Trebuie să aveți încredere în voi. Orice adversar poate fi bătut"
Mesajul lui Rivaldo adresat jucătorilor înainte de meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
king.baldwin
king.baldwin  •  29 Iulie 2017, 22:41
Postat de saviola2_8 pe 29 Iulie 2017, 15:07

sunteti de vreo 30 de ani in umbra stelei, mereu umiliti, de aia ai ajuns in halul asta ***:))

Acest comentariu venit din frustrarile unui dementbinecunoscut nu este considerat jugnitor. Dar orice alt comentariu facut la adresa acestui iresponsabil *** este banat de catre gsp!? Este o cenzura gigista de cea mai joasa speta! Creatura chinuita de ura fii atenta aici.... fcsbisti mincinosisiblatisti voi radeți de noi că nu suntem ca voi. .... Noi râdem de voi că toți sunteti la fel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Iulie 2017, 22:37
Postat de saviola2_8 pe 29 Iulie 2017, 15:14

de cand e GSP forumul lui dinamo/ ***:)) de 30 ani umiliti, fcdb o echipa care nu a mai luat titul de 11 ani:)))

...„de 30 de ani umiliți....” !!!!!!???? Ai stat la masă cu valahu și *** ăilalți !? Măcar ai scăzut ultimii 2 ani în care v-am dat cu terenul în cap în toate competițiile ?! Parcă mai aveai o doză de realism , ce dracu ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  29 Iulie 2017, 18:24
Postat de saviola2_8 pe 29 Iulie 2017, 15:07

sunteti de vreo 30 de ani in umbra stelei, mereu umiliti, de aia ai ajuns in halul asta ***:))

alo baiatul echipa ce o sustii e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează